Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesznek jövőre hatalmas...

Lesznek jövőre hatalmas lázongások, akár fegyveres konfliktusok is az Eu ban?

Figyelt kérdés
Abból kiindúlva hogy a nyugati meberek nem szokták meg hogy elvegyenek az életszínvonalukból, pedig most elakarnak jelentősen!
2011. dec. 11. 13:41
1 2
 11/17 Shai-Hulud ***** válasza:
45%

Kedves kérdező, azt hiszem, te félrebeszélsz...

"Épeszű emberek nem mondanak csakúgy le a szerzett jogaikról és életkörűlményeikről mint a magyarok. "

Ezt ugye arról a magyar nemzetről mondod, amely 1956-ban forradalmat csinált???

"amit nyugaton nem olyan közönyösen vesznek"

Ebben igazad van, nem veszik könnyen. Nézd meg, mi van a görögöknél, spanyoloknál...

"ez az élniakarás elemi ösztöne,"

Neked fingod nincs, hogy mi az az élni akarás, és hogy mi mindent kibír az ember... Messze vagy te még egy rabszolgától.

"A boxoló is ha végig gondolja hogy kaphat ő is, akkor minek megy a ringbe? "

Az egy sport, ez pedig a való élet. A ringből a vesztes is élve jön ki, ami egy harcban nem garantálható.

"És az adott uralkodó politikai erő, mehetne egyből a levesbe, mert nem minden ország Magyar, és következmény nélküli. "

1931-ben egy bányászsztrájk alkalmával a tömegbe lőttek a rendőrök az USÁ-ban!!! (Ha jól tudom, ez az ország a szabadság hazája, a demokrácia bajnoka, ugye?) És mégsem ment a levesbe a politikai vezetés, sőt. Az USA éppen ez idő tájt vált egyre inkább vezető nagyhatalommá.

"Ez akkor lenne igaz, ha népszavazással döntötték volna el..."

Blablabla..... Ennek SEMMI KÖZE a népszavazáshoz. Ez a törvény. Itt is, az USÁ-ban is, és az EU minden egyes országában. De megkockáztatom, hogy MINDENÜTT. Minden hatalom minden időben bűncselekménnyé nyilvánítja az ellene támadást.

"Amíg nem erre kjapott egy kormány meghatalmazást, addig nincs lehetősége elfojtani egy esetleges lázadást,"

Hehehehe.... Ne röhögtess már.... A mindenkori törvények ALAPVETŐEN FELJOGOSÍTJÁK a kormányt a lázadások elfojtására. Attól, hogy te nem ismered a törvényeket, azok még léteznek ám! :-D

És kérlek, hogy a saját kommented végére ne másold be a nevemet. Ezt külön is megköszönném.

Pedro

2011. dec. 11. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

"Mert most aktuálisabb mint bármikor!"

Ennyire kevéssé aktuális már régen nem volt.

2011. dec. 11. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"hogy a nyugati meberek nem szokták meg hogy elvegyenek az életszínvonalukból"

nem is a gazdag nyugatiak lázadoznak, ugyanis ők ugyanúgy gazdagok maradnak, hanem a szegényebb nyugatiak és a bevándorlók.

2011. dec. 11. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
Na ne lettem szavazva erősen. Akkor mondd már meg kedves kérdező, mi a jó makk okuk lenne a nyugatiaknak agyonlövetni magukat 20 eurócentért?
2011. dec. 11. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

ha így halad tovább akkor lesz

mesterségesen irányított felkelések és éhséglázadások lesznek, amiket a szanadkőművesek irányítanak -> a New Age-es szép új világ bekövetkezik.

2011. dec. 11. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
4%

"Na ne lettem szavazva erősen. Akkor mondd már meg kedves kérdező, mi a jó makk okuk lenne a nyugatiaknak agyonlövetni magukat 20 eurócentért?"

Ezeket a lepontozásokat én se értem. Én speciel egy tényt írtam le, amely valóságtartalmának bárki utánanézhet neten, ennek ellenére mégis le lettem pontozva. Érdekes, az biztos. (#10 voltam)

2011. dec. 11. 22:28
 17/17 anonim ***** válasza:
94%

"Lesznek jövőre hatalmas lázongások, akár fegyveres konfliktusok is az Eu ban?"

Nem. Akkor sem, ha még 10000-en megkérdezik ezt. Fölösleges reménykedni. Görögországban folytatódni fognak a sztrájkok, ott már 2 éve káosz van.

"Abból kiindúlva hogy a nyugati meberek nem szokták meg hogy elvegyenek az életszínvonalukból"

A 70-es években volt a csúcson az életszínvonal nyugaton, azóta a legtöbb helyen csökken. Ahol nem azóta csökken, ott 2008 óta csökken.

A "nyugati emberek" egyébként szerencsére a világ leggyávább és legkényelmesebb emberei, ez együtt jár a magas életszínvonallal és elöregedettséggel.

2011. dec. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!