A fideszesek miért gondolják hogy nincs kormányzásra alkalmas párt ma az országban?
Mi ez az SZDSZ szerű akcentus, hogy senki nem lehet okos csak ők? Az átlag választó messze nem így gondolkoidik szerencsére, hanem sokkal racionálisabban.
Elvannak vakulva a propagandától, és nem veszik észre hogy a fidesz csak azért mondja, hogy a törzs szavazói bízzanak bennük. Sokan pld anyukám "aki soha nem politizál" azt mondja, " nem tudom kire fogok szavazni, de gogy nem a fideszre az biztos" és ők vannak 40+18 az az 58% ban ma a választásra jogosúltak közzül.
Lehet hogy nem mindenki így fog dönteni az 58% ból, de a túlnyomó többség igen, hiszen ők a valódi kiábrándúltak!
Az meg nevetséges, hogy élő megválasztott parlamenti párt akinek minden adottsága meg van, miért ne tudna kormányozni! Bár szerintem csak koalíciós kormányzás lesz.
Én haterermilliószor megkérdeztem már mi köze van az szdsz-nek az LMP-hez, de még senki se tudott épkézláb magyarázatot adni.
De ezt félretéve, nyilvánvaló érdekük, hogy minél tovább mutyizhassanak, és minél jobban ki tudják építeni a klientúrájukat. Ezért az a stratégiájuk, hogy bizonyos fórumokon azt közvetítik a politikából kiábrándultaknak, hogy nincs értelmes párt nem kell elmenni szavazni, így a választók jelentős része ugyan otthon marad, de a biztos pártszavazók közül még mindig nekik lesz a legtöbb szavazatuk. Ezért kezdik ki az LMP-t a 4k-t a Millát, az összes ellenzéki mozgalmat, és az emberek ennek be is dőlnek sajnos. Egyébként pedig a saját szavazóikkal kell elhitetni a hazugságaikat.
11/11 :
"Én haterermilliószor megkérdeztem már mi köze van az szdsz-nek az LMP-hez, de még senki se tudott épkézláb magyarázatot adni. "
A kaméleon nevű állatról hallottál már ?
Egyszer ilyen színe van, egyszer olyan, de ugyanaz az állat marad.
Attól hogy nincsenek volt SZDSZ tagok az LMP-ben, a gondolkozásuk az szdsz-es : nemzetellenesség (vagy közömbösség), nem a magyar érdekek képviselete a legfontosabb nekik, hanem a nemzetközi tőkéseké és a bankvilágé, illetve az előbbiek szolgai kiszolgálása,
az LMP - MSZP - gyurcsányi új párt mind ilyen, nagyon szeretnek külföldi segget nyalni .
A leghangosabban követelik a szakértői kormányt a Fidesz helyett, mert ez lenne a nemzetközi pénzhatalom érdeke.
Érted már nagyjából hogy mi köze ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!