Eddig csak kárt okozott az országnak az összes párt, de a jobboldal cserébe még idióta és maradi is?
Orbánod is a szociális hálót akarja fenntartani, mert tudja, másképp ne lehetne hatalmon.
Ez van.
Ettől függetlenül hiába okolod a szociális hálót mindenért.
Az nem megoldás, hogy a saját képünkre akarunk formálni egy egész országot és mindent átnevezünk, egy alsókategóriás "közgazdászt" nevezünk ki gazdasági miniszternek.
Röhejes a magyar jobboldal, ezt el kell ismerni.
Ja és én az ún. baloldalunkat is utálom, akik úgy baloldaliak, hogy közben vadkapitalistásat is játszanak mellé.
Szerintem ebben az országban egy normális párt sincs.
-fidesz:éppen tapasztaljuk
-MSZP tapasztaltuk
-Jobbik: szerintem túl konzervatív és rendkívül maradi is na meg szűklátókörű
LMP: Az meg mi?
Szerintem egy igazi nemzeti liberális pártra lenne szükség.De ez csak ez én véleményem.
Szerintem meg egyszerűen szakértőkre, akik értenek a területükhöz. Az ideológia igazából mindegy, mert a 2x2 a bal- és jobboldalon, de még középen is 4. Csak annyi kell, hogy ne dilettánsok üljenek vezető pozíciókban. Ha ez adott, akkor onnantól már szinte minden más mindegy, mert aki ért a dolgához, az jól tudja keverni a kártyákat.
Lehet jó, hasznos, fenntartható és fejlődő a bal- és a jobboldali politika is, csak merni kell megtenni a megfelelő lépéséket (nem győzöm ismételni, hogy HOZZÁÉRTÉSSEL) és kellően kiegyensúlyozni a dolgokat. Tehát ha pl. baloldali politikát akarunk, akkor a juttatások valóban csak akkorák legyenek, amennyi kijön a bevételekből, ha meg jobboldalit, akkor oké, nyessük vissza a juttatásokat, de akkor arányosan csökkenjenek az adók és járulékok is, hogy több maradjon a zsebünknben, és megfizethessük magunknak azt, amit a másik esetben a juttatások fedeznének.
Szóval nekem tényleg mindegy, hogy bal vagy jobb, csak szakértők legyenek, nem pedig dilettáns idióták, mint a mostaniak. Szocik egyetlen előnye ebben merült ki: köztük legalább akadt egy-kettő, amelyik legalább úgy hellyel-közzel konyított is valamicskét ahhoz, amivel megbízták. A mostaniaknál viszont még ennyi sincs, és ez nagy baj.
""Szerintem egy igazi nemzeti liberális pártra lenne szükség.De ez csak ez én véleményem.
És az mit csinálna, miben lenne más?
Nem lenne ennyire idióta és szűk látókörű , konzervatív mint a jobbik.Minden ország ahol van egy kis liberalizmus ott sokkal magasabb az életszínvonal pl Németország.Magyarországon liberalizus=0 életszínvonal=0
maradi szűk látókörű emberek aránya=100-ból 90, erről ennyit.
""Nem lenne ennyire idióta és szűk látókörű , konzervatív mint a jobbik.Minden ország ahol van egy kis liberalizmus ott sokkal magasabb az életszínvonal pl Németország.Magyarországon liberalizus=0 életszínvonal=0
maradi szűk látókörű emberek aránya=100-ból 90, erről ennyit.
Te idült analfabéta!!
Az első kormányt nem számolom sehová,hiszen az a rendszerváltó párt volt és bár sok baromságot csinált, inkább az átalakulás mint az ideológia kötötte le a figyelmét.
12 év baliberális kormányzás volt eddig. Nem tűnt fel?
Sőt, a fidesz is sok tekintetben liberális.
Arról nem is beszélve hogy a liberalizmus " nem jó gazdas az állam" privatizálni, deregulálni" akcentusa tette nincstelenné és ezköztelenné hazánkat.
Mit tenne ma egy orba-szájba liberális kormány?
"
12 év baliberális kormányzás volt eddig. Nem tűnt fel? "
Ebből csupán Bajnai volt valódi balliberális, ő is csak a szar hitel válságkezelését tudta megmutatni. Aztán gyurcsány aki a kicsinyes személyes hadjáratán kívül nem csinált semmit, meg horn és megyessy aki kőkomcsik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!