Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán újabb égése. Tudta ez...

Orbán újabb égése. Tudta ez egyáltalán, hol van és mit akar?

Figyelt kérdés

Pár óra alatt 180 fokos fordulat a magyar álláspontban, avagy a kisegér megint kekeckedett egyet (de minek...)

[link]

2011. dec. 9. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Vezetőt a pártoknak kell állítaniuk, nem nekünk.
2011. dec. 9. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Mellesleg az álságosság csúcsának tartom azt a kijelentését, miszerint "a szuverenitás kérdésében nem kerülhető meg a Parlament". A fenébe is! 2/3-uk van. A Fityisz pedig nem párt, hanem Orbán személyiségének kiterjesztése. Az ellenzéket le se sz**ják. Most akkor ezek után mit papol a Parlamentről?! Csak el akarja kenni a döntés felelősségét. Egyrészt szánalmas próbálkozás, másrészt viszont még szánalmasabb az, hogy sokan ezt észre sem veszik, és azt hiszik az ilyen szólamok hallatán, hogy Vitya tényleg "demokratikus elkötelezettségű". Szánalom.
2011. dec. 9. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt 180 fokos fordulat. Már megint a hazug zsidó média!
2011. dec. 9. 23:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát igen!

A Népszavával és a Népszabadsággal + a Hvgvel kitörölheted a hátsódat, körülbelül annyit ér.

2011. dec. 10. 23:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Én tudok jobb jelöltet !Olyat aki sokkal jobban tud hazudni!

gyurcsányit a kormányba !gyurcsányit a kormányba!

2012. márc. 19. 07:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Többször kérded, miért jó ez nekünk. Ezt nem tudom, de azt igen, hogy jó! Ha nem így volna, nem lennének több ezres szimpátiatüntetések (nem tudnák megszervezni), de főleg már rég nem így lenne.

Hiszen a #11 válaszoló is világosan megmondja, hogy ehhez nekünk semmi közünk. Ha sokan vélik úgy, hogy ami rajtuk, velük esek meg, ahhoz semmi közük (majd a pártok eldöntik), akkor nincs szükség változtatásra. Ezt végre tudomásul kellene venni. Skizofrén állapot az, hogy valamit nagyon akarunk, de semmit nem teszünk érte.

2012. márc. 19. 08:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Magyarország pitbull miniszterelnöke /nem én adtam a titulust/ hol vicsorog, hol meg kezesbárányként vsekedik. Ahogy a kedve diktálja.
2012. márc. 19. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!