Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan nem nyíllik ki a...

Lassan nem nyíllik ki a bicska a zsebetekben a politikusaink miatt? Hogy jellemeznéd az elmúlt 21 év, politikusainak a teljesítményét?

Figyelt kérdés

21 éve hasonló szlogenekkel etetnek!

Csak még ezt a megszorítást bírjuk ki és aztán jobb lesz!

"ezt szinte minden kormánytól hallottuk"

Majd a nyugati nagytőke elkozza a kaánoánt!

"Valahogy eddig nem nagyon hozott semmit, inkább sak vitt"

Lassan a magyar munkaerőt lekörözi sok ázsiai és afrikai ország potenciálja!

Jelszavak:

"Adósság elleni háború" "A gazdasági növekedés a cél"

Eddig akár mit akartak soha semmi nem jött össze!

Az adósságunk magasabb mint valaha, a gazdaságunk meg éppen most zuhan recesszióba!

2011. dec. 8. 15:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bitch Please!

Elég tiszta az MSZP segge. Szerinted mire értette Gyurcsány, hogy "nem csináltunk semmit négy évig"?

"Persze kérlek" :D

2011. dec. 8. 16:58
 12/18 A kérdező kommentje:

""Lehet hogy tényleg hülyeséget írtam, de ez a véleményem

Sajnos azt írtál.

Megszorítás?

Mi a lényege?

1 Fogyasztás csökkentés.

Kinek tudják csökkenteni a fogyasztását?

Az alacsony de főleg magyar termékeket vcásárlóknak.

Akik Q7 járnak, kegfeljebb nem 3 hanem 5 év után cserélik ha nem megy úgy a bolt. Az az csak ölik a reálgazdaságunkat. Értelmetlen, hiszen ha kisebb a gazdaság nincs növekedés, akkor az államadósság is nagyobb gondot jelent, stb stb

2, Adók emelése.

Szintén semmi értelme, mert gyakorlatilag nállunk szinte senkitől nem remélhetnek több befizetést.

Akik nagyon gazdagok, azokat nem fogják meg csak a vagyoni jellegű adókkal. Akik kisvállalkozók, azok kevesebbet vallanak be és az egyenleg még nominálisan sem nő! Akik pedig a jvedelmük nagyrészét már így is elköltik a napi szükségletekre, meg végképp semmit nem fognak befizetni.

Az az, csak nő a szürke és a fekete gazdaság és ami most jellemző! Recesszióba fordúl a reálgazdaságunk.

Pontosan fordítva csináltak mindent mint ami mintaszrű, és íme az eredmény!

2011. dec. 8. 17:03
 13/18 A kérdező kommentje:

""blastoffitspartytime válasza:

Bitch Please!

Elég tiszta az MSZP segge. Szerinted mire értette Gyurcsány, hogy "nem csináltunk semmit négy évig"?

"Persze kérlek" :D

Igazad van!

Az Mszp is éppen úgy hibás, sőt sok esetben elemibb hibákat ejtett!

De ez nem menti fel a fideszt.

Ha ez nem Mo lenne, már rég a levesbe lenne mind a kettő.

Ahogy a környező ex szoci országokban ez meg is történt a 2000 es éve elején. És ezért van az 90% na, hogy elhúztak mellettünk!

2011. dec. 8. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Sokat dobna az ügyön, ha az emberek 90%-a nem úgy gondolkozna, hogy "tartson el a világ és hagyjon békén a fenébe is!" Mindenki rohadt jól akar élni, dolgozni meg majd dolgozik aki akar, csak neki ne kelljen.
2011. dec. 8. 17:42
 15/18 A kérdező kommentje:

""blastoffitspartytime válasza:

Sokat dobna az ügyön, ha az emberek 90%-a nem úgy gondolkozna, hogy "tartson el a világ és hagyjon békén a fenébe is!" Mindenki rohadt jól akar élni, dolgozni meg majd dolgozik aki akar, csak neki ne kelljen.

Barátom, remélem nem sértelek meg ha így nevezlek?

Ez nem így van!

De az ideológiáról már beszéltünk egy előző topikban ha jólemlékszem.

Az emberek kimagaslóan nagytöbbsége szeretne dolgozni és haladni, fejlődni. Csak egyszerüen nincs munkalehetőség, illetve hatalmas a befásúltság, ami attól van hogy hiába dolgozik, semmit nem jut előre.

Ez csak a fidesz kényszerkommunikációja a megszorítások miatt!

Pld Itt vagyok én.

Dolgoznék én 2× ennyit is, csak hogy a forgalmam a felére zuhant. Akkor én is léhűtő vagyok?

Szépen lassan 2 év alatt leépűlt a vállalkozásom a 0 ára.

Épp csak nem kell munkanélkülire mennem.

Nagyon sok hasonló van.

2011. dec. 8. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:

hát pedig van bőven piaci rés...

inkább a szabadbölcsészekre és műkörmös vendéglátó szakmával rendelkezőkre gondoltam

2011. dec. 8. 18:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzem. A Horn kormány 19 %-ra emelte törvényileg a nyugdíjemeléseket. Amint a Fidesz hatalomra kerül,t lecsökkentett több,mint 10 %-al.
2011. dec. 8. 18:22
 18/18 A kérdező kommentje:

"blastoffitspartytime válasza:

hát pedig van bőven piaci rés...

Milyen szegmensekre gondolsz?

Szerintem a magyar piac a kereslet hiánya miatt teljesen túlkínálatos.

"inkább a szabadbölcsészekre és műkörmös vendéglátó szakmával rendelkezőkre gondoltam

Azoknak is meg kellene élni, sőt a kutyakozmetikusoknak is és egy sor az átlagszámára haszontalannaktűnő vállalkozásnak is meg kellene élni.

Ugyanis ha egy 50e res városba 2 kutyakozmetikus is megéne, akkor az azt jelentené hogy széles a fogyasztó közönség és egyre több vállalkozás bontogathatná szárnyait.

Na ettől vagyunk nagyon messze!

2011. dec. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!