Miért akarja lerombolni a Jobbik a TV2 és az RTL Klub székházát?
Szerintem ennek olyan diktatúra szaga van.
Az emberek csak el tudják dönteni, hogy mit akarnak nézni, az RTL-t vagy az Echo TV-t. Miért kell ránk erőltetni az akaratukat?
Az emberek nem zombik, csak el tudják dönteni, hogy számukra mely műsorok érdekesek, és melyek nem.
"Láttad már mi van a Digi mini-ben? "
Igen, ez:
m1, m2, Duna TV, TV2, Echo TV, RTL Klub, VIASAT 3, Hír TV, Magyar ATV, Cool TV, Film+, Sport Klub, Viasat Explorer (05-23h), MusicMax (04h-23h), MusicMax Adult (23h-04h), EuroSport 2.
Szerintem 1200-ért elég változatos, és a kiegyensúlyozottság is megvan benne, hiszen ott van a HírTV, és az EchoTV is.
Ezek a TV-k az emberben meglévő állati ösztönökre spekulálnak, ami kb. abban merül ki ENNI.SZARNI, BSZNI...
Minél bugrisabb az ember annál inkább nézi őket. Minél többet nézi őket annál bugrisabb lesz. Ez egy ördögi kör. A nagytőke és szoclib helytartóik persze támogatják őket, mert egy bugris néppel azt csinálnak amit akarnak.
Sajnos ma MO ilyen mentális és morális állapotban van.
A JOBBIK pedig ez ellen küzd. Hát ezért.
Ja, és megjegyzem én nem vagyok tagja a JOBBIK-nak, de egyre inkább érlelődik bennem, hogy rájuk szavazok.
A 6:57-es vagyok
Mit mondjak jól lepontoztatok. Annyira szomorú lettem tőle, hogy kénytelen voltam elmesélni a kutyámnak.
Most ő vigasztalgat, hogy ne törődjek veletek - egyszer majd Ti is felnőttök az ő szintjére.
Mint már fentebb írtam a 6:57- es vagyok KB 5-6 strigulával feljebb.
Csak egy "meleg pedofil SZDSZ"-es engedhet meg magának egy kis iróniát?
Ha megnéznéd, hogy mire reagálsz , akkor talán komolyan tudnálak venni.
Igazad van, kedves Kérdező, a Jobbik igen erősen diktatorikus hajlamú párt, elég csak Morvai vagy Vona kiszólásait megnézni. "Magyarország a magyaroké" - ez nálam mindent visz. Meg egyébként: az a párt, aki egy második Horthy-rendszert akar teremteni (Vona vállalja, hogy őt tekinti példaképének), az számomra nem jelent mást, mint a kommunista rezsim leutánzását.
A Jobbik utálja a "kommunistákat", holott egy az egyben ugyanazok a céljaik, és ugyanolyan eszközökkel próbálják őket elérni, mint a komcsik ötven éve. A különbség mindössze annyi, hogy "osztályharc" helyett "nemzeti érdekek" szerepelnek a kampányban, "mocskos burzsujok és nagytőkések" helyett "külföldi érdekeket" kell jelenleg kiszolgálni szerintük (részben igazuk is van ebben, de ezt a dilemmát már Hős Horthy Kormányzó Úr sem volt képes megoldani, helyette belevitt minket a világháborúba, és rosszabbul jöttünk ki belőle, mint ahogy belementünk. Köszönjük szépen...), a "proletár", mint a politikai eszménykép helyett most "hazafias érzelmű és keresztyén magyar emberek" a tökéletes polgár prototípusai.
Nos, mivel a TV2 és az RTL Klub mind külföldi tulajdonban lévő cégek, akik a "hazaáruló és idegenszívű propagandát terjesztik", természetesen nincs helyük a magyar társadalomban a Jobbik szerint. Ezért le kell rombolni a székházakat, be kell tiltani az adást, le kell zárni a határokat szögesdróttal, államosítani minden külföldi kézen lévő vállalatot, ki kell ugrani az EU-ból, állampolgárságától megfosztva ki kell utasítani másfél millió embert az országból (ennyi a cigányok és zsidók száma a Jobbik szerint ma az országban) mert akkor eljön az Új Magyar Mennyország.
Nekem ez túlzottan kommunista program ahhoz, hogy rájuk szavazzak... Köszönöm a lepontozást előre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!