Én egyre jobban utálom ezt a politika kategóriát. Ti nem?
Lassan már annyi troll van, hogy nem éri meg energiát és időt fektetni, hogy itt vitatkozzon az ember.
Vélemények?
ma 18:49
Az ilyen 53%-os fizetett fideSS trollokkal egyszerűen nem kell foglalkozni :), vedd úgy mintha nem is írt volna semmit, vagy ha így jobban tetszik: DONT FEED THE TROLL! Az ilyen fityisz fan akkor is imádni fogja hőn szeretett vezérét, és pártját, ha már teljesen lejáratják, és a szakadékba toloncolják ezt az országot!
17:56:
Ez honnan jött/mire írtad?
Amúgy én szeretek ide járni, mert vannak érdekes kérdések is, kicsit zavaró, hogy mindenhol otrombán veszekszenek(=! a vitával) de ha őket figyelmen kívül hagyod, akkor egész jó a helyzet. Talán többet kellene kidobni, és eltűnnének.
U.I.:Mielőtt valaki írná, nem arra gondoltam, hogy minden FIDESZ/Jobbik/MSZP vagy nem tudom milyen szavazót dobjanak ki, csak arra, hogy aki a "büdösnáci,zsidókutya" szavakat tudja csak kiabálni a másikra(több ilyen egyszavas kommentet láttam már) az menjen máshová.
"Ha azt, aki a te politikai nézeteddel ellentétest vall, akkor nem értelek...
"
nem azt
"Trollok tartanak fegyvert a koponyádhoz, hogy ide járj? Mert akkor megértem, egyébként nem."
átlaguserek tartanak fegyvert a trollok koponyájához, hogy ide járjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!