Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lenne a magyar politika...

Milyen lenne a magyar politika, ha csak nők ülnének a parlamentben? Hogyan irányítanák az országot?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 19:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%

Valószínűleg teljesen ugyanilyen.

Amúgy, akik ennyire lenézik a nőket: A nők újabban nem ugyanolyan emberek, mint ti? és anyátokról, és egyéb, nő nemű felmenőtökről is ez a véleményetek?

Mert ha igen, akkor igazatok van. Tényleg eltolt valamit nálatok, de nagyon...

2011. dec. 5. 19:29
 12/29 anonim válasza:
47%
Ez szánalmas. Mert aztán minden nő egy idióta liba, aki csak a külsőségekkel törődik és pink mániás. Érdekes közegben nőhetettek fel...
2011. dec. 5. 19:37
 13/29 anonim ***** válasza:
78%
A férfiaknak annyi lenne :D
2011. dec. 5. 19:49
 14/29 anonim ***** válasza:
57%

Egyet kell ertsek Janossal.

Onnan kezdodik a baj, h nok osszezarva.

En amit eddig lattam abbol jo nem sult ki.

2011. dec. 5. 19:52
 15/29 .:Laci:. ***** válasza:
63%
inkább bele se gondolok...amit itthon tapasztaltam egy szoba átrendezésénél, hát bele telt nekik egy napba tegnap én meg kapartam a falat a sok hülyeségtől pedig csak 2 nő szervezkedett...ma vissza rendeztem az egészet 2 óra alatt úgy, hogy a nehezebb dolgoknál öcsém segített egy kicsit, ja és mellette még kidobáltam a sok régi kacatot, hogy legyen hely az újaknak :D
2011. dec. 5. 20:07
 16/29 anonim ***** válasza:
29%
Az biztos, hogy havonta egyszer hadatüzennénk a környező országoknak egy hétig.
2011. dec. 5. 22:14
 17/29 anonim ***** válasza:
33%
Az egész pártfrakció egyetlen hosszú sálat kötögetne az üléseken, aztán megnéznék kinek áll jobban a ruhájához.
2011. dec. 5. 22:18
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

"Az biztos, hogy havonta egyszer hadatüzennénk a környező országoknak egy hétig.

"

LOL :D

2011. dec. 6. 05:47
 19/29 anonim ***** válasza:
51%

egyoldalú

nem matriarchális társadalomban élünk.

2011. dec. 6. 10:04
 20/29 anonim ***** válasza:
42%
Nyugalom, empátia, nagyobb szociális biztonság, ésszerűbb és kompromisszumosabb döntések. Mindenképp jobb lenne, mint a nagyarcú, hatalomvágyó férfiakkal.
2011. dec. 9. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!