Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem durva, hogy csak London...

Nem durva, hogy csak London gazdasága több, mint kétszer nagyobb, mint egész Magyarországé?

Figyelt kérdés
Ugyanez a helyzet a Párizs-Magyarország viszonylatban is.
2011. dec. 4. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem durva

Ez van

2011. dec. 4. 15:44
 2/16 anonim ***** válasza:
9%
london lakossága közel kétszer akkora mint magyarországé
2011. dec. 4. 15:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy a 7,5 millió fő nagyobb, mint a 9 millió.
2011. dec. 4. 15:55
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

De durva, hogy Magyarországot, külfölddel kell összehasonlítani.

Én, pont lesz@rom, hogy mit mutatnak, amikor fentről csak, dirigálni tudnak. Tenni kell érte, hogy jobb legyen, a megélhetés, de ezt, nem Euróban kell mérni, hanem úgy, hogy Magyarországon belül, az ember, el tudja tartani magát, illetve a családját.

2011. dec. 4. 16:04
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Valaha Európa második leggazdagabb országa voltunk és Angliát megvettük volna négyzetméterre. Nem én loptam majd herdáltam el az ország vagyonát. Így aztán szégyenkezni sem fogok emiatt.
2011. dec. 4. 16:07
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg hülyeség ez a másokkal való összehasonlítgatás. Mintha egy hülye verseny lenne az egész, mintha meg akarnánk felelni nekik.

16:07-es!

"Valaha Európa második leggazdagabb országa voltunk és Angliát megvettük volna négyzetméterre."

Ja, a korai középkorban, az akkor ismert világban (amikor Európán kívül még senki se merészkedett).

2011. dec. 4. 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
6%

"Nagy-London népessége 7 172 091 fő,[1] de az agglomerációval együtt ennél több millióval magasabb. "

Ennyi... pocs kérdező...

2011. dec. 4. 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
6%
Nagy London lakossága 14 millió fő, de a London melletti kisebb városok ebben nincsenek benne. Ha azt is beleszámolod akkor elvileg olyan 18 millió fő.
2011. dec. 4. 16:56
 9/16 A kérdező kommentje:
No igen, agglomerációval több, te ostoba, de Budapesten népessége is 1,7 millió fő, és nem a 2,3 milliós agglomerációs adatot használjuk. Itt csak maga a város GDP-jéről van szó, ami a 7 milliós Nagy-Londont jelöli. Úgyhogy máshova menj okoskodni.
2011. dec. 4. 17:18
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Istenem te annyira ostoba vagy!!

London egy hatalmas város, és lehet ,hogy csak a belső körzetet számolják ,de a lakónegyedekben meg amúgy sincs semmi. A lényeg az ,hogy mekkora a város vonzáskörzete nem pedig ,hogy hány ember él a belvárosban. Amúgy meg mit akarsz hallani? Durva. Most elégedett vagy?

Látom az elégedetlenkedés az megy, ahelyett ,hogy felállnál a gép mellől és tennél valami értelmeset..

2011. dec. 4. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!