Mi az oka annak, hogy a Jobbikot az alacsonyabb iskolai végzettségűek jobban támogatják?
30/30 " Sok magasabb végzettségű is támogatja a Jobbikot"
Erről ennyit, de ha mégis ki kellene állniuk a Jobbikért akkor első kézből letagadnák. Pedig egy-két eleme a közrend, közbiztonság, korrupcioó radikálisabb megoldása nekem is tetszik , de akkor én is támogatom., A gyerekeimnek is szoktam azt mondani, hogy agyon ütlek, de nem teszem meg. De Ők konkrétan komolyan mondják és csinálnák a megtorlást, csinálták a megfélemlítést és mélységesen fel voltak háborodva mint, pl Morvai Krisztina, mikor az ominózus 2006-os esetnél a kocsiját hagyták megrongálni, de a "randalírozással" mégis egyetértett mert más szemüvege van.
"aki magasabb iskolai végzettséggel bír, és mégis a Jobbikot támogatja"
szívük joga
ez is csak az bizonyítja, hogy a magasabb iskolai végzettség nem feltétlenül von maga után politikai tudást is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!