Mi az oka annak, hogy a Jobbikot az alacsonyabb iskolai végzettségűek jobban támogatják?
"HA megnézzük a képviselők számát, arányában náluk vna a legtöbb olyan akinek max csak közép fokú végzettsége van. (30%)"
Ebben lehet, hogy igazad van, de a kérdésben még a támogatóiról írsz nem a tagjairól. Viszont ennek már nem fogok utánanézni, egyszerűen csak nem hiszem el. Ha kiírsz egy olyan kérdést mely eleve egy valótlan állításon alapul onnantól a szememben hiteltelen és hazug ember vagy, tehát fölösleges lenne forrásokat keresnem az állításod cáfolatára. Megcáfoltad azt már magadtól.
(Ejha, kezd elterelődni a vita témája)
Itt felmerül a kérdés, hogy minden embert egyenlőnek tartunk-e, így egyenlő mértékben adjuk meg nekik a szavazás lehetőségét. És ez elég sok problémát okozna, gondolj bele: minden iskolának a végzettségét elfogadjuk? Ha valakinek nem adatott meg a sors, hogy ki tudja gazdálkodni a családja azt, hogy elmenjen továbbtanulni, de értelmes, ő nem szavazhat? Mi legyen a már szentimentális nyugdíjasokkal? A szellemileg sérültekkel? Meg amúgy is, én egyetemi diplomával rendelkezem, akkor tehát én jobban tudok dönteni az érettségivel rendelkezőnél is, szóval neki ne adjuk meg a szavazatot, mert ő hülyébb! Sőt! Én meg hülyébb vagyok a doktorival rendelkezőknél, nekem se szabadna szavaznom! Tudjátok mit? Legyen Magyarország legképzettebb embere egyszemélyes diktátor! (És arról még nem is beszéltünk, hogy a végzettség nem egyenlő az értelemmel, a tudással és a tapasztalattal)
Szóval tessék vigyázni ezekkel az ötletekkel, mert nagyon-nagyon veszélyes vizekre tévedtetek ezzel.
"Ha valakinek nem adatott meg a sors, hogy ki tudja gazdálkodni a családja azt, hogy elmenjen továbbtanulni, de értelmes, ő nem szavazhat?"
Legalább 8 ált. legyen meg.
"Viszont ennek már nem fogok utánanézni, egyszerűen csak nem hiszem el."
Mert nem tetszik akkor nem hiszem el.
A Jobbikban 46 képviselőből 14-nek van. Ez 30,4%. + 1 ember aki még tanul.
A Fideszben 225 képviselőből 23-nak van. Ez 10,2%.
A KDNPben 37 képviselőből 2-nek van. Ez 5,4%.
A MSZPben 48 képviselőből 1-nek van. Ez 2,08%.
A LMPben 15 képviselőből 0-nak van. Ez 0%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!