Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még olyan JOBBIKOS aki...

Van még olyan JOBBIKOS aki undorral néz néhány kuruc. Info-s cikkre?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%

"Gyakran az az érzésem, hogy direkt a nemzeti radikalizmus lejáratására hozták létre.

"

azt ugye tudod, hogy a kuruc.info előbb-volt, mint a barikád?

Vagy, hogy kuruc nélkül nem lenne nemzeti radikalizmus a parlamentben, ha érted mire gondolok?

anélkül a propaganda oldal nélkül a Jobbik az életben nem szerezhetett volna a bejutási küszöbnél többet.

2011. dec. 2. 16:54
 12/21 anonim ***** válasza:

16:52:

Jó, és melyik pártban nincsenek hasonló színvonalú gyökkettes párttagok? Mindenhol tudsz találni ilyen suttyókat, a fideszben meg az mszp-ben is. Mondjuk abban igazad van, hogy a Jobbiknak jobban az alapszervezetek körmére kéne néznie, és megválogatnia, hogy kiket rak a bivalybasznádi szervezet élére, mert pont az ilyen sutyerákok ártanak a legtöbbet a pártnak.

2011. dec. 2. 17:00
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

hát igen...

amúgy a kurucon én egyetlenegy jó dolgot mégis találtam, bár nem vagyok Jobbikos

az a kenyérlángos, amit hirdetnek, tényleg finom, múltkor rendeltem és tényleg jó :)

2011. dec. 2. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:

"anélkül a propaganda oldal nélkül "

Szerintem meg azok az emberek voltak előbb, akik rendszeresen olvassák.

2011. dec. 2. 17:04
 15/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg azok az emberek voltak előbb, akik rendszeresen olvassák."

igen, előbb születtek meg és tanultak meg olvasni :)

ezáltal nekem adsz igazat, mivel elismered, hogy a propaganda befolyásolta őket :)

2011. dec. 2. 17:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem adok igazat, mert azért olvassák, mert egyetértenek a leírtakkal. Ha nem értenének egyet, nem olvasnák. Az meg egy hülyeség, hogy "befolyásolták".
2011. dec. 2. 17:07
 17/21 anonim ***** válasza:

"Nem adok igazat, mert azért olvassák, mert egyetértenek a leírtakkal. Ha nem értenének egyet, nem olvasnák."

Arra nem gondoltál, hogy azért értenek egyet, mert az oldal nyelvezete úgy van megcsinálva, hogy a végén már akármit elhiggyenek?

úgy látom nem ismered a befolyásolás lényegét...

agymosásnak is szokták nevezni

mindegy, hogy melyik oldal csinálja, akár az index, akár a kuruc, akár a hírszerző...

ezek az oldalak, ha nem kezelik kellő fenntartással a mondanivalójukat, droidokat csinálnak az átlagemberekből.

nem kéne ennyire makacsul védeni egy kuruc.info-t, mindenki, aki egy kicsit is tájékozott, az tudja, hogy mennek ezek a dolgok...

2011. dec. 2. 17:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne rá igény, nem lenne kuruc.

"nem ismered a befolyásolás lényegét... "

Te meg a gondolkodás lényegét nem ismered. Egy ember se fog így meg úgy gondolkodni, mert olvasott valamit. Itt vannak példának ennek a topicnak a hozzászólói. Az indexet meg origót sem azért olvassa valaki, mert ezek az oldalak megnevelték, hanem eleve egyetértettek az oldal szellemiségével, azért olvassák azt.

2011. dec. 2. 17:31
 19/21 anonim ***** válasza:

A kuruc elég provokatív stílusban ír ahhoz, hogy mindenki (még a baloldaliak) is ránézzenek. No nem azért, mert szeretik, hanem mert maga a stílusa olyan, ami nincs még egy (és ezt se nem negatív se nem pozitív, hanem semleges értelemben értem). Gondolok arra, hogy a más portáloktól átvett hírekhez is hozzáfűznek saját kommentárokat, és ennek van egy bizonyos stílusa.

Hogy hiteles vagy nem, hát sok ferdítés van benne, de a más helyekről átvett hírek hitelessége aligha kérdőjelezhető meg.

Ennek ellenére persze lehet szeretni, nem szeretni, de tény, hogy sok embert tud az oldalra vonzani, és persze sokan hirdetnek is rajta.

2011. dec. 2. 23:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Nég a cikkek elmennek úgy-ahogy, de ami a kommentek között van, az egyszerűen borzalom.
2011. dec. 3. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!