Van még olyan JOBBIKOS aki undorral néz néhány kuruc. Info-s cikkre?
Nem olvasok már rég kurucot.
Persze nem is lehet összekötni a joibbikkal.
A barrikád ami olyan pártlap, nem a kuruc.
A kuruc tényéleg torzít sokszor, bár annak is van igazság alapja.
Aki azt hiszi hogy a Jobbi = kuruc annak kezeltetni kellene magát, mert nagyon szétmosta az agyát a média!
"blastoffitspartytime válasza:
Az igaz jobbikos alapvető fizikai törvényszerűségeket is képesek figyelmen kívül hagyni olyan jelzővel, hogy a zsidó média úgy intézte, hogy te elhidd, hogy az úgy van.
Te meg egy egyszerű barom vagy.
teljesen mindegy hogy valaki Jobbikos Mszp s vagy Fideszes
akit "mint téged" fenntartások nélkül használ fel a média, az mind barom. Hogy lehet egy párt szavazótáborát ennyire egyszínben elképzelni? Mindenütt vannak nagy barmok, kis barmok, meg normális pártszímpatizánsok.
"A kurucot jobbikos politikusok szerkesztik.
A hír meg az ATV -t meg a marslakók.
Ki mondta ezt neked?
Orbán vagy Mesterházy ?
blastoffitspartytime válasza:
"normális pártszímpatizánsok."
És ezek a normális pártszimpatizánsok mit kedvelnek a jobbikban? hogy majd "jól rendet tesznek" vagy a "megvalósítható gazdasági program" vagy mert simán rühellik a cigányokat? Más indokot nem hallottam miért is lenne jó a jobbik.
A Jobbiknak az erősége a magyar adottságokra szabott gazdaságpolitika, amihez foghatót sem alkotott senki az elmúlt 20 évben.
A családomba vannak cigányok, és ők is a Jobbikra szavaztak. Szorgos emberek, akik szeretnének előrehaladni az életükben.
Persze, amit nem akarsz azt nem hallassz meg!
"Ahhoz képest, hogy a kuruc.info milyen undorító meg pfúj, mindenki ismeri és mindenki olvassa. WTF?"
Én konkrétan régebben olvastam, de aztán elegem lett belőle. Amúgy meg nem kéne csodálkozni azon, hogy a válaszadók közül mindenki ismeri. Aki nem ismeri, nyilván nem fog egy kurucinfós kérdésre választ írni.
"Aki azt hiszi hogy a Jobbi = kuruc annak kezeltetni kellene magát, "
Én inkább azt TUDOM, hogy mindenhol a jobbikot élteti
A barikád mirror oldala, a véresszájúbb radikálisoknak.
"A kurucnak semmi köze a Jobbikhoz, csak valahonnan messziről, a liberális oldalról nézve tűnnek hasonlónak."
na neee
ezt ti sem gondolhatjátok komolyan...
Mikor a bivalyb@sznádi Jobbik alapszervezetének facebookjával kommentelgetnek helyi Jobbikosok éjjel nappal a kurucra, ugyanolyan retorikával?
na neeeeee
és ez a válasz 100%-on áll, mikor színtiszta hazugság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!