Orbán Viktor árt az országnak, vagy használ?
Nem vagyok egyik pártnak sem a híve,de OV sem különb,mint a többi politikus.Őt is a hatalom érdekli,és olyan igéreteket tesz,amiről Ő is tudja,hogy betarthatatlan.Adótcsökkent,de nem lesznek elvonások.Egymillió munkahelyet teremt ( igaz,azt nem mondta,hogy hány év alatt,)Bajnai is megakarja menteni a munkahelyeket,de egyikük sem beszél arról,hogy honnan lesz piaca a termékeknek,honnan lesz vásárlóerő.
Ami pedig a hozzászólásokat általában illeti,ők éppolyan fanatikusok,mint a többi párt hívei,de ők még becsmérlik is azt,aki nem ért velük egyet.Tiszteljük a másik eltérő véleményét!
Attól függ.....
Ha az az ország érdeke, hogy továbbra is félrabszolga sorban éljünk és a munkánk ellenértékének 70-80%-át a nagytőkés kapitalisták tegyék zsebre (ugye milyen baloldali duma?), akkor árt.
Ez az ország érdeke? Valakiké biztos. Én sajnos nem ebbe a kategóriába tartozom.
Megjegyzem: én nem is akarok olyan országban élni és úgy meggazdagodni, hogy ennek az legyen az ára, hogy közben embertársaimat a mocsárba döngölöm.
O V mikor kormányon volt - bár sok mindent rosszul csinált - nem ebbe az irányba ment, ellentétben a mostaniakkal.
Horn - Bokros csomag
Gyurcsány - Gyurcsány csomag
most meg - Bajnai csomag
Ez ilyen pofon egyszerű. A többi csak süket duma.
Csak a vak nem látja, aztán mindenki döntse el, hogy ő hova tartozik, a felső tízezerbe-e vagy máshova ?
Az utóbbi nyolc évben OV kinőtte a kamaszos hülyeségeit.
Szerintem sokkal jobban fog kormányozni mint anno. Ha mégsem így lenne elzavarjuk őt is aztán jöhet újra Kádár v. Hitler de Gyurcsányékra semmi esetre sem szavaznék.
1998-2002 (Orbán-kormány): a GDP 53%-ára csökkenő kpi ktgvetési adósságállomány; 4,8% átlagos évi gazdasági növekedés, a gazdaság növekedését nem meghaladó, de stabil reálbérnövekedés
2004-2009 (Gyurcsány-kormány): lelassuló, majd negatív növekedés, 75% fölé növekvő adósságállomány, megszorítások, életszínvonalcsökkenés
Lehet azt állítani, hogy Orbán ártott az országnak, de akkor mit csinált az imádott Ferink?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!