Elképzelhető ebben a formában a világvége?
"Kategória: Politika > Magyar politika"
A magyar politika nem képes az egész világot elintézni.
Ez nem ezoteria.
Igen. Okai:
Gazdasági összeomlás: (a kapitalizmus működése a növekedésre épül, viszont a bolygó véges)
Vízhiány: elsivatagosodás, vízszennyezés
Éhínségek: túlnépesedés, a termőföldek kimerülése, elsivatagosodás, a tengerek lehalászása, műtrágya és üzemanyag hiány
Természeti katasztrófák: időjárási anomáliák, globális felmelegedés
Világméretű járvány: túlnépesedés, túl sok állat az emberek közelében, génmanipulációk
Energia és nyersanyaghiány miatt a civilizáció visszafejlődése: energiahordozók és nyersanyagok kimerülése
a maják nem írták tovább 2012nél a naptárat
képzeld kérdező az én kiszel tünde naptáram már decemberben véget ér de még idén
"A maják megjósólták 2012-re a világvégét."
Nem. Akkor jár le a naptáruk. Ahogy nekem tavaly volt egy naptáram, ami 2010. dec. 31-én járt le. Ez mégsem okozott világvégét.
"Az emberek arra "számítanak", hogy meteor vagy földrengés vagy bármi ilyesmi lesz,(amúgy nem hiszek benne) de lehet hogy ez világazdasági összeomlásban nyilvánul meg, éhezés - nyomor. Elkébzelhető?"
ElkéPzelhető, de nulla a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!