1/17 anonim válasza:
A szokásos hazugság! Ebben a számokban benne vannak a 4 órát négy hónapig végző közmunkások is!6 közmunkás felel meg egy 8 órás munkaerőnek.
2/17 anonim válasza:
A válasz: közmunkaprogram
Nem áll mögötte termelő tevékenység, csak a statisztikai adatok kozmetikázására alkalmas.
3/17 anonim válasza:
Teljesen korrekt. Én is ezt tapasztalom minden nap. Annyira rendben mennek a dolgok, amennyire csak lehet. Nem is értem, miért van egy-két elégedetlenkedő /Áhhhh pfff... rendbontók :)/ az országban.
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek ezek az adatok hamisak? A fidesz a KSH-át is a "kezében tartja"? HÜLYESÉG!
2011. nov. 29. 15:27
5/17 anonim válasza:
www.párt.hu internetes oldalak
a www.ideológiai maszlag.hu és a www. manipuláció.hu
oldalak aloldalai.
6/17 A kérdező kommentje:
7/7 - Lehet,hogy igazad van.,Nem tudom. Az én véleményem az,hogy ezek az adatok nem manipuláltak. Miért tennék? Ha az lenne akkor több %-os "javulást" irtak volna bele.
2011. nov. 29. 15:49
7/17 anonim válasza:
"Akkor szerintetek ezek az adatok hamisak? A fidesz a KSH-át is a "kezében tartja"? "
nem érted a lényeget.
Az "adatok" valósak, csak a hosszútávú munkanélküliségi problémákat nem mutatják ki, ugyanis a közmunkaprogram miatt jött ki ez az eredmény.
8/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezekkel a statisztikákkal meg lehet etetni egy csomó embert, mert így eszük ágában sem lesz a dolgok mögé nézni (lásd: kérdező)
9/17 anonim válasza:
A mocskos hazudós férgek, nem baj még úgy is lesznek tüntetések és kint leszünk!
10/17 anonim válasza:
Természetesen a KSH is a kormány kezében van.
A statisztikusok ismerik a mondást: statisztikával mindent be lehet bizonyítani és mindennek az ellenkezőjét is.
Ha rossz a mintavétel,akkor nem valós adatok jönnek ki.
Ez pedig erősen kozmetikázott! A valóság,hogy inkább a munkanélküliség nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!