Van bizonyítottan rosszabb a Fidesznél?
Szerintem az MSZP rosszabb volt. Ők vették fel a rengeteg hitelt a nyugdíjemelésekre, a segélyekre, meg ki tudja még, hogy mire. Jó néhány esetben ki is derült, hogy bizony nem keveset loptak el a közösből. A mostani problémák nagy része amiatt van, hogy a lakosság devizahitel formájában el van adósodva. Ennek már ott gátat kellett volna szabniuk. Most utólag ezzel már nem nagyon van mit kezdeni. Ha segíti az állam őket, akkor azon háborodik fel a bankszektor, ha meg nem segítik őket, akkor meg azért vagyunk megbízhatatlan ország, mert a lakosság nem tudja már ezt fizetni. Szerintem senki nem tudja, hogyan lehet ebből kilábalni, és bárki bármit mond, ezt nem a Fidesz csinálta.
Félre ne értsd, nem vagyok Fidesz szavazó, sőt, eléggé haragszom is rájuk sok minden miatt. De azért ez tényleg mentségükre legyen szólva.
Az tuti, hogy sem az MSZP-re, sem a Fideszre nem fogok szavazni legközelebb. Csak akkor nem tudom, hogy kire. Az meg szerintem egy vicc, hogy Gyurcsány még mindig nem a börtönben ül, hanem pártot alapít.
Az előző garnitúra abból a szempontból rosszabb, hogy ők szűkítették be a jelen kormány mozgásterét ennyire...
(Ezek pedig "jobb" szándékú dilettánsok.)
Pol Pot, Mao CeTung, Acél Józsi (avagy Sztálin), Hitler...
Pillanatnyilag is lehetne rosszabb, pl Kúrcsány szerintem még rosszabb is volt, (Bajnaival nem volt akkora nagy bajom), ebben az időszakban meg nagyon nehéz népszerűnek is lenni és megoldani a válságot. Bajnai az utóbbit választotta, el is tűnt majdnem az MSZP emiatt. A Fidesz az előbbivel próbálkozik, bele is törik lassan a bicskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!