Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MIÉRT KELL az adófizetők...

MIÉRT KELL az adófizetők pénzén ilyenekre 2,5milliárdot elpazarolni?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 27. 22:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Havi több mint 200 ezer csak az adóm,"

túl kevés

2011. nov. 28. 04:55
 12/16 anonim ***** válasza:

de találó volt kolopelére a minősítés szerintem. teljesen.

nos, tegnap kiszámoltam, hogy a több mint fél milliárdos jutalomosztogatás a médiahatóságnál kb 83ezer ember ebadója (6.000 Ft-al számolva).

Nos ez a 2.5milliárd kb 416ezer ember ebadója.

fél milliónál járunk akkor. Nos akik annyira hülyék, hogy nem fogják fel, elmagyarázom:

Ha nincs pénzünk és emiatt megszorítás jajjj urambocsáss REFORM kell, akkor ne szórjuk a pénzt másfele nem?

Ha viszont van pénz szórásra, akkor ne reformkodjunk.

De van aki ezt nem fogja fel, vagy inkább csak trollkodik.

2011. nov. 28. 07:32
 13/16 anonim ***** válasza:

kolopele nézd, én soha nem vitáztam veled, mert volt olyan, hogy egyetértettem, volt olyan, hogy nem, de ezzel a gazdag gyártulajdonos dumával szerintem időszerű lenne leállni. senki nem kíváncsi rá, hogy mennyit keresel, ha gazdag vagy, legyél boldog, de ne itt fitogtasd a nálad rosszabbul élőknek, mekkora nagy góré vagy, mert ez már kezd eléggé ellenszenvessé válni.

szerintem a megoldás az lenne, ha a forma-1et egy olyan sportcsatorna közvetítené, amelyik fizetős kategóriában van az összes szolgáltatónál (vagy maga az m1 is alakíthatna ilyen csatornát), és ha Gipsz Jakabnak nincs pénze, hogy megvegye a csomagot, akkor a másnapi újságban elolvashatja az eredményt.

szerintem egy jól működő országban ez nem lenne probléma (még csak hírt sem csinálnának belőle) de itt, ahol elég sokan szűkösen élnek és rengeteg munkahely kéne, nem biztos, hogy ez a legjobb helye a 2,5 milliárdnak, csak azért, hogy az m1-nek magasabb nézettsége legyen.

2011. nov. 28. 07:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"mert ez már kezd eléggé ellenszenvessé válni. "

Én államosítanám a vagyonát, mert egy beképzelt f@sz!

2011. nov. 28. 07:55
 15/16 asmosys ***** válasza:

Azért a sok matekzseni aki kapásból kalkulálja mennyi ember adója, vegye már a fáradságot és számolja végig a képletet. Megveszik a közvetítés jogát, /igen, drágán/ amit értékesítenek.

Ehhez az összeghez tartozik egy bevételi oldal is, amit hoz a közvetítés. Amit érdemben tárgyalhattok az a kettő közti különbözet. Ha veszteséges lesz, joggal lehet nyafogni, de azt nagyságrendekkel kisebb összeg miatt. Ha nyereséges, /tény hogy a köztévénél nem hagyomány/ a vita okafogyottá válik.

2011. nov. 28. 08:56
 16/16 Sz1u ***** válasza:

Az azért érdekes, hogy egy kereskedelmi csatornának (valamilyen okból kifolyólag) nem érte meg közvetíteni, viszont (egy javarészt központi költségvetésből működő) állami televíziónak igen.

Kiváncsi vagyok, hogy Rákay Philipkének mennyire van benne a keze.

2011. nov. 28. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!