Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MIÉRT KELL az adófizetők...

MIÉRT KELL az adófizetők pénzén ilyenekre 2,5milliárdot elpazarolni?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 27. 22:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Igazad van, ne is legyen tv. Soha ne láthassunk foci meccseket, kézilabda mérkőzéseket, teniszt, stb., csak azért mert pénzbe kerül. Eddig sem ingyen voltak az ilyen műsorok a tévében, és tudod attól hogy téged mondjuk abszolút nem érdekel egy sport esemény, attól még másokat igen. Nagyon szívesen feláldozom ilyen célokra az adóm egy részét.
2011. nov. 27. 22:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát én meg nem.Nehogy már a befizetett adóinkat ilyen sz*rokra költsék.Az meg hogy anno az RTL mennyit fizettet érte pont lesz*rom mert nem a közösből lett finanszírozva.De ha szerinted az ok hogy az ország 70% nyomorog közben meg az állam az adófizetők pénzéből ilyen tök felesleges dolgokra költenek ahelyett hogy segítenék az embereket akkor te egy idióta vagy
2011. nov. 27. 22:56
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem idióta vagyok, csak egy olyan ember, aki megtett mindent azért hogy ne a kormányok jótékonykodásaira legyen ráutalva. Eleget különítenek el így is a dolgozni nem akarók részére, amit sokkal jobban sajnálok, mint a sportközvetítésekbe beleölt részemet. Az én szememben amúgy meg ez nem nagy összeg. Csepp a tengerben.
2011. nov. 27. 23:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy az idiótáknak ez nem nagy összeg de egy,két ilyen két,három milliárd kidobása már ott van tíz milliárdnál amit simán lehetne munkahelyek létre hozására költeni stb.Amúgy mond már hol mondtam hogy csak úgy adják oda az embereknek?Bár az adó fizetőknek adhatnának ha már mindenféle adóval sanyargatják őket közben meg felesleges dolgokra pazarolják a pénzüket
2011. nov. 27. 23:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Cirkusz kell a népnek. Neked a GYIK a cirkusz, másnak a Forma 1.
2011. nov. 27. 23:36
 6/16 anonim ***** válasza:

ez annak jó aki nézi a forma 1-et. Vagyis mindegy mert az rtl adta eddig.

Kb. leszarom az egész forma 1-et, fizessen érte aki nézni akarja...

2011. nov. 27. 23:46
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi olyan érthetetlen ezen. Az egyik adófizetőnek ez kell, a másiknak más. Persze kitalálhatjuk, hogy ez a kétésfélmilliárd a Kis Pista meg a Nagy Mari adójából lett, az autópálya a Kovács Petiéből meg a Gipsz Jakabéból, de minek?
2011. nov. 28. 00:09
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
rühes Fidesz!
2011. nov. 28. 00:34
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem ez a nagy összeg, hanem az, amit egyébként a kedves politikus urak zsebretesznek a semmiért.

Sokkal több tényleges pazarlás van. Ennek legalább valami értelme van. De azt mondja meg nekem valaki, hogy hogy halom teret és utcát mi a fenéért kellett milliárdokból átnevezni? Na AZ már pazarlás... (Báár, lehet nézni a szép új táblát és az értetlenkedő turistákat.)

2011. nov. 28. 01:02
 10/16 anonim ***** válasza:
"Az a gond hogy az idiótáknak ez nem nagy összeg" Nagyon szegényes a szókincsed. Ha éppen tudni akarod, gazdag gyártulajdonos vagyok. Az pedig nem az idióták kiváltsága. Sokat olvashattál már rólam ha régen itt vagy. Persze ha új vagy akkor elnézést. Havi több mint 200 ezer csak az adóm, felőlem azt közvetítenek belőle amit csak akarnak. Mások meg dolgozzanak meg a pénzükért, ne az állam bácsitól várják.
2011. nov. 28. 01:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!