Miért van mindenki úgy meglepődve, hogy leminősítették az állampapírokat?
Nem értem,
Én nem vagyok meglepődve.
"Lassan odáig jutunk (végre), hogy előrehozott választások lesznek."
Amit - a közvéleménykutatások szerint - a Fidesz nyerne. Tehát kidobunk 5-10 milliárdot az ablakon, mert arra van pénz?
Bírom az ilyeneket akik elkezdik számolni mennyibe kerül egy szavazás vagy választás.
Ha erre nincs pénze az országnak, akkor szüntessük meg a demokráciát. Alapvető jog hogy az emberek dönthessenek arról mit akarnak, erre mindig kell lenni pénznek.
Amiért mindenki elhiszi az olyan baromságokat, hogy a világon mindent a magyarok találtak fel (ha valamit egy ötventagú kutatócsoport talált fel, és csak egyetlen magyar is volt köztük, akkor az magyar találmány), meg hogy a magyarok isten kiválasztott népe, stb.
Sokan azt hiszik, hogy ha homokba dugják a fejüket, akkor semmi nem történik meg, aztán csodálkoznak, amikor kiderül, hogy mégis.
Nem hisztek Viktornak? Majd meglátjátok, a Magyarok elfoglalják a Napot! Akkor majd megadóztatunk mindenkit, aki használja, de még várjatok türelemmel, mert Matolcsy nem végzett az űrhajóval(állítólag Smith :) Pál rosszul írt valamit a terveken)
Jön a visszatámadás, majd jól megmutatjuk a világnak, úgy talpra állnunk, hogy csak na.
L.V.P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!