Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért félnek ennyire a magyaro...

Miért félnek ennyire a magyarok az államcsődtől?

Figyelt kérdés
Attól még nem áll meg az élet! Csak éppen mondjuk a nyugdíjasok nem kapnak nyugdíjat, vagy nem annyit, de ezt államcsőd nélkül is elintézi Viktátor jövőre. Továbbá a bankautomaták sem adnak pénzt, csak pénzt lehet befizetni vele.
2011. nov. 27. 02:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha államcsőd esetén az állam nem adna nyugdijat ez azt jelenti, hogy akkor nem kell adót sem fizetni, a cégek

készpénzben adják ki a fizetést újra, méghozzá az egészet.

Ha a pénz elértéktelenedne, akkor jöhet a klasszikus árucsere.

Egy a lényeg : vidéken, de a városi parkokban is mindenütt élelmiszert kell termeszteni és minden város környéki családi házban tyúkokat, kacsákat, disznókat.

Csak a brokereket és a bankosokat hagynám éhen veszni.

2011. nov. 27. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
utolso! szerinted ennyi az egész? hát majd otthon végunk pár disznot meg fizumat kézbe kapom? milyen pénznembe??milyen cégtől?mivel vágod a disznot?mert áram folyovíz gáz az nemlesz. belegondoltál abba menyit eszel meg naponta? ezeket gondold át ujra. ülj le fiam egyes
2011. nov. 28. 10:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz előző, hogyan éltek elődeink 150-200

évvel ezelőtt, nem volt áram, gáz, folyóvíz de mégis vágtak disznót és egyáltalán nem volt munkanélküli az országban.

TB és nyugdíj sem volt mégis el voltak, viszont

természetes módon tették a dolgukat, nyáron dolgoztak télen pihentek.

Egy dolgot nagyon irigyelek tőlük, hogy pl. a párjukkal nyáridőben, az aratás szünetében felmehettek a szalmakazal tetejére szerelmeskedni :-)

2011. nov. 28. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
hát az áramot azért nem 150-200éve fedezték fel. de ha te erre vágysz kimész egy tanyára és éled a kis életedet de nekem kellenek a modern világ találmányai. másrészről adót akkoris szedtek sőt azt se 200éve találták ki. meg persze éltek akkor emberek 50éves korukig maximum.szuper kilátások. megnéznék egy mai embert ugy h önerejéből kell mindent megcsinálnia. de ha te arra vágysz h a gödörbe végezd a nagydolgod és lapulevéllel takarits magad után vagy h egy pest fehérvár távolságot egy hét alatt gyalogolj le hát nosza
2011. nov. 28. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:

15:50

Ne felejtsd el, hogy te élelmiszerszemetet és műanyagokat eszel, míg régen igazi ételt ettek, éppen ezért eléltek sokan 80 évig is.

Nehogy azt hidd már, hogy amiért mobiltelefonod és interneted van és rajta lógsz a faszbukkon, már magasabb az életszínvonalad mint az 1910 előtt élt embereknek.

Ne éljed bele magad, hogy életed végéig élvezheted a modern technika vívmányait, mert a jelek nem ezt mutatják.

Az államcsődtől pedig azért félnek a magyarok, mert ama

boldog békeidők mezőgazdasági termelési szintje és állatállománya már nincsen meg - az igazi pénz mindig a termény és az ipari termék, amit cserélni lehet,és nem az annak nevezett papirrongy, ezt pl. azok rögtön megértették, akik átélték 1944-45-ben Budapest ostromát.

2011. nov. 28. 18:46
 16/17 magyar izom ***** válasza:

200 ével ezelött krumplin éltek, ha tudtak hetente egyszer ettek húst.

Ne romantizáljátok már a "régi" idöket, egy normális náthától úgy legyengülnél, hogy akár meg is halnál a mai betegségektöl.

2011. nov. 29. 09:50
 17/17 anonim ***** válasza:
1550 vagyok nekem pl 4szer műtötték a fülem 2szer a térdem. persze lehet szakadt dobhártyával élni meg egy füllel hallásal meg szakadt keresztszalaggal meg törött beszakadt porcal de márcsak ezért is jobban szeretem a modern orvostudományt mint a tedjünk rá pár gyogylevelet aztán valami majd lesz vele. arrol nemis beszélve h ahogy az előző mondja egy megfázásba bele tudtak halni. és igenis nekem kell a f aszbuk meg a mobil meg a net meg a laptop meg a könyvnyomtatás meg a zene.és nemhiszem h csak én vagyok igy vele.biztos megvan a szépsége a napi 10 ora trágyázásnak is de valahogy a klimás irodámat jobban szeretem
2011. nov. 30. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!