Engem az, hogy a Fidesz nagyképű módon azt hangoztatja hogy jó irányba megy az ország miközben láthatóan minden romlik, a régi kommunista rendszerre emlékeztet. Mi erről a véleményetek?
"Egyszer összefogni kéne nem oltogatni egymást"
Pont ez az amire a jobbikosok képtelenek, ha valaki nem jobbikos az egyből antimagyar zsidóbérenc
Alaknak igaza van abban hogy a jelenlegi kormány ellen lassan már csak összefogva tudunk mint tenni, de Szabadosi Jánosnak viszont abban van igaza, hogy a szélsőjobb szívesen hív mindenkit zsidóbérencnek, antimagyarnak, stb, akinek más a politikai nézete.
Szóval, én örülnék ha a magyar emberek pártállást félretéve megszabadítanák az országot a fidesztől, de nem szeretném jogy a jobbik jöjjön a fidesz helyére.
Engem nem emlékeztet a kommunizmusra, mivel az szocializmus volt.
Nincs kedvem "éltetni" azt a rendszert, de akkoriban a hülye szövegekért cserébe/ mellett, legalább nem halhattál éhen, nagyobb esélyed volt lakáshoz, munkához jutni stb.
Sajnos gazdaságilag már ez sem volt fenntartható, várható volt, hogy mi lesz belőle.
Most viszont pillanatnyi pozitívumai sincsenek a Fidesz ámokfutásának.
"kicsit "áskálódjatok" a jobbik után...olvassatok,tájékozódjatok és rájöttök hogy nem feltétlen igaz amit állítotok.."
barátom, én párttagokat is ismerek, még párttagságuk előttről...
hidd el, hogy a politika és a pénz szaga senkinek nem büdös
le se fognak sz@rni téged vagy az országot, nekem elhiheted.
Fölösleges is magyarázni, hogy mi tájékozódjunk stb.
Szerintem neked kéne.
és nem a kurucról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!