Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigányok miért nem fogják fel...

Cigányok miért nem fogják fel hogy nem a bőrük színe miatt utáljuk őket?

Figyelt kérdés
Hanem a viselkedés miatt.Múltkor vitáztam egy cigánnyal,nem tudom hogy jutottunk oda és ilyet szólt "most azé me barna vagyok?" erre vissza válaszoltam "ezt most azért mert fehér vagyok?" erre csak nézett..MIÉRT ilyen hülyék?
2011. nov. 25. 23:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Na ez az, lehetne lumpenbűnözésnek hívni, és ebbe cigány, magyar, kiskutyafüle is beletartozhatna.
2011. nov. 26. 12:53
 22/36 A kérdező kommentje:
de 10 ember ből durván 8 aki cigány..akkor nem kéne egy kalap alá venni őket,nemde?cigánybűnözés igenis egy szép szó,aki cigány,és ezt nem akarja hogy megkülönböztessék,az azt mondja h magyar,és nem viselkedik úgy mint a cigányok többsége.És mi miért tehetünk arról h nem alkalmazzák őket?És szegények?Kit érdekel?Mi is szegények vagyunk,anyám 60at keres havonta..
2011. nov. 26. 13:23
 23/36 bumbi02 ***** válasza:
37%

mielőtt félreértésekbe esnél kérdező.. a cigánybünőzés nem azt jelenti hogy a cigányok 90%a bünőző... hanem azt hogy vannak olyan büncselekmények amiket meghatározó arányban cigány származásúak követnek el....

De én azt nem értem.. azt írod hogy téged nem a bőr színe érdekel, hanem a viselkedése.. akkor miért a cigányságot szidod? miért nem az azonos viselkedésü egyéneket? miért csak az a hírértékü a kuruc infon ha egy cigány megöl egy idős nőt, az miért nem mikor nem cigányok ölnek meg idős nőket? (van rá példa)...

Mondd azt hogy a cigányok 90%a ilyen meg olyan.. De ne azt mondd hogy a cigányok mindegyike ilyen. Hidd el, találkozok én is eléggel itt Pesten, nem egyet ott helybe leütnék olyan pofátlan - 15 évesen - , de ugyanigy találok bunkó tahókat és kötekedőket a másik oldalon is..

Mindenki a cigánybünőzést akarja visszaszorítani, pedig szerintem a bünőzést kéne. Miben más az hogy egy büntényt cigány követ el, vagy egy nepáli? Semmiben: a bűn az bűn.

Akkor is tragédia lett volna az olaszliszkai lincselés ha éppen perui indiánok követik el....

2011. nov. 26. 14:10
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Van cigány ismerőseim akik dolgoznak, nem randalíroznak ,nem lopnak rabolnak. Ők ugyanúgy beszélnek a cigányokról mint egy "rasszista" magyar. Hogy nem megyek én a "cigányok" közé ,nem adok kölcsön a "cigánynak" stb. Közben vicces mert ők is azok,de úgy értik ,hogy a többségi rosszéletű fajtársaikat nevezik cigánynak. Ők cigány származású magyaroknak mondják magukat.

Nem a szavakon kell lovagolni.

2011. nov. 26. 14:49
 25/36 anonim ***** válasza:

# 21:

Felőlem, de akkor legyen meghatározva az, hogy mit is takar a lumpenbűnözés. Nagy brutalitással és kevés gondolkodással járót jelentené.

Azért, még a maffia problémát is meg kell oldani. Le kell írni a pontos meghatározását és azokat kell elítélni, akik, ezek alapján cselekednek. A maffiaper, csak egy ideig volt hasznos, lényegében csak, egy kirakatper, hogy az emberek, ne fasizmusban gondolkodjanak. Ha lényegi hatása lett volna, akkor már, Olaszországban, nem lenne maffia.

# 24:

Az is igaz, hogy akkor, tenni is kéne, nem csak gondolkodni.

2011. nov. 26. 16:11
 26/36 Jakcsi válasza:

Én már gondoltam arra is, hogy nagy nemzetközi összefogással ki kéne nekik jelölni egy területet ahol minden életfeltétel adott lenne(pl Ausztrália belső részei), és ez lenne Cigányia. Megcsinálni mindent ugyanúgy ahogy egy átlagosan fejlett országban van és oda küldeni őket.Szerintem sokan hálásak lennének.A kérdésre válaszolva pedig:A legegyszerűbb megoldás ha nem állsz le vitázni egy cigánnyal, inkább messze kerüld el őket, hidd el úgy a legjobb.Ja igen és ők utálhatnak minket de mi nem utálhatjuk őket hát ez is röhejes.Múltkor megyek Újpesten a metróalagútban jön velem szembe két cigány, ilyet szól az egyik a másiknak:"Ne magyarkodjál mán, mostan mit magyarkodó téé?"

Ez kérem negatív diszkrimináció a saját hazánkban ránk nézve, és engem baromira felháborít de szerintem másokat is.

Amúgymeg ez régebben úgy ment, hogy a fejlettebb emberi faj kiirtotta a fejletlent.(Homo sapiens-neandervölgyi) csak ez ma már nem számít túlságosan "humánus" megoldásnak ezért én a már fentebb említett módszert javaslom.

2011. nov. 28. 20:36
 27/36 anonim ***** válasza:

"Én már gondoltam arra is, hogy nagy nemzetközi összefogással ki kéne nekik jelölni egy területet ahol minden életfeltétel adott lenne(pl Ausztrália belső részei)"

Pont azért lakatlan az a terület, mert minden életfeltétel adott. Gondolkodjunk már emberek, mielőtt eszement baromságokat írunk.

2011. nov. 28. 22:17
 28/36 anonim ***** válasza:
Európában adottak a cigányoknak az életfeltételek? Összesen egyet ismerek, amelyik nem segélyből él.
2011. nov. 28. 22:20
 29/36 anonim ***** válasza:

# 27:

Miért? Küldjük le őket Madagaszkárra?

2011. nov. 29. 09:34
 30/36 Jakcsi válasza:
Csak egy példát írtam te szerencsétlen agyoniskolázott cigánybérenc.Madagaszkár is teljesen jó csak menjenek már el .Nem értem miért kell ilyenekbe belekötni, hülye vagy nagyon.
2011. nov. 29. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!