Cigányok miért nem fogják fel hogy nem a bőrük színe miatt utáljuk őket?
Figyelt kérdés
Hanem a viselkedés miatt.Múltkor vitáztam egy cigánnyal,nem tudom hogy jutottunk oda és ilyet szólt "most azé me barna vagyok?" erre vissza válaszoltam "ezt most azért mert fehér vagyok?" erre csak nézett..MIÉRT ilyen hülyék?2011. nov. 25. 23:47
11/36 anonim válasza:
most hogy jönnek ide a jobbikosok?
12/36 bumbi02 válasza:
egy példát hoztam csak fel... hogy attól független hogy a cigányok 80-90%a megérdemli a "lenézést" attól még nem a cigányságot kell szidni, hanem konkrétan azt a 80-90%ot..
13/36 A kérdező kommentje:
És akkor hogy neveznék a 80-90%-ot? (Ami amúgy durván lazán 95%,mert hiába élnek jól,uzsorás banda az összes).És azért nehezen találunk olyan magyarokat akik éjjelente 5-6an kötekednének velünk..Vagy te minek neveznéd őket ha nem cigánynak? Naugye..
2011. nov. 26. 02:37
14/36 anonim válasza:
Hát, belém már kötöttek nem cigányok is. A hülyeség nem bőrszínfüggő. Sőt, amilyen helyekre járok, jellemzően nem a cigányok balhéznak (mondjuk nem is nagyon járnak oda, ez tény)
15/36 anonim válasza:
A szomszéd községben egy NEM CIGÁNY ölt meg egy egész családot!
Nagyon sok magyar is van,aki nem talál munkát! Ők sem akarnak szerinted dolgozni?
Tudomásul kellene venni,hogy a gyűlölet gyűlöletet szít. Nem kellene általánosítani!
16/36 anonim válasza:
Ezt a kérdést, én is hallottam már:
"azért utálsz, mert cigány vagyok?"
A cigányok között, a többség olyan, ahogyan a kérdező leírta - sajnos.
Azért nem semmi, hogy a Jobbik és a Jobbikosok között is, egyre többen, autonómiát adnának a cigányoknak (B.A.Z. megyét).
Helyén kell kezelni a dolgot és kész.
Megoldás van rá, csak alkalmazni kéne.
17/36 anonim válasza:
Látom a válaszolók nagy részét még nem rabolták ki/verték meg/ kötöttek beléjük cigányok. Összességében nem szeretem őket, de ez nem jelenti azt, hogy általánosítok. Vannak cigány barátaim és ha azt látom, hogy jó szándékkal közelednek felém, azt nem utasítom vissza. De amikor itt Szegeden csoportosan járkálnak, kéregetnek és ha nem kapnak semmit ütnek/szúrnak, akkor már nem kellene csodálkozniuk, hogy az ország nagy része gyűlöli őket.
18/36 anonim válasza:
És mi lenne, ha a cigány helyett egyszerűen bűnözőt mondanánk? Vagy a cigánybűnözés helyett egy új szót, ami a hasonló kaliberű magyar bűnözőket is bevonja?
19/36 anonim válasza:
Mert az átlagnak nincs csak 8 általánosa (4-szer az első, 4-szer a második). Nincs végzettségük, dolgozni lusták viszont a bűnözés a vérükben van! Ezeknek nincs agya, amivel fel tudnának fogni, mi az ami miatt különböznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!