Magyarországot leminősítették bóvli kategóriába! Mi a véleményetek?
# 11/11 Időpont ma 12:13:
Az viszont jogos, hogy közben, jobban tönkreteszik az országot.
Mégis, az a kérdésem, hogy miért kell, mindig, külföldi cégekben, bankokban gondolkozni, ha van, magyar megfelelője? Miért nem őt kéne támogatni?
Ha nekem, egy orosz, vagy egy kínai, olyant tud mutatni, ami nálunk nincs és azt lehet rá mondani, hogy az, nekünk tényleg megfelel, akkor jöhetnek. Mégis, idáig, kik jöttek be mihozzánk? Azok lettek behívva, akik nem túl sok jót tettek minekünk. Mondj nekem, egy olyan külföldi céget, aki Magyarországon, a magyarok érdekeit nézi - elsősorban és nem kér, semmiféle kedvezményt, kibújást a szabályok alól és így tovább. Ha van ilyen, akkor nem kell rámondani, hogy takarodj innen, hanem azt, hogy itt maradhatsz.
# 13/13 Időpont ma 12:38:
Tudom, hülyén hangzik, de közben, eszembe jutott a Gazprom cég. Ők, olcsóbban adták a gázt, a végfelhasználók is.
Vagyis így nézve, ha mi, az oroszoktól függünk, mint kőolaj és földgáz területén, akkor, így is, úgy is, fizetünk nekik. Így nézve, fölösleges közben, egy magyar cégnek fizetni, aki külföldről vesz és azért adja el drágábban, mert ki kell fizetni a dolgozóit is.
Igaz, itt van Makó is, de ott, kanadaiak dolgoznak. Magyarországnak, csak a bányalégadó jut és semmi több.
Most, ha Magyarország, onnan szerzi be, akkor, enyhíthetünk az orosz függőségen.
Azért, egyet elfelejtünk: Magyarország, mindig is, tudott adni az araboknak, iszlámoknak is, vagyis van olyan, amit mi tudunk megtermelni és nekik is, el tudunk adni. Az ilyeneket, miért nem lehet meglátni?
Irán képes arra, hogy Magyarországgal üzleteljen, részletek itt:
Egyenlőre, még csak erről van szó.
12:13 mit nem lehet ezen megérteni? Annyi történt, hogy nem érzelmeskedtem, hanem gondolkoztam.
Magyarországra kockázatos befektetni. Igaz? Igaz.
Ők csak egyszerűen kimondták ezt. Igazuk van? Igazuk van.
Hogy ezzel tönkretették volna Magyarországot? Te látod, amit írsz? Nem tettek mást, csak kimondták, mi a helyzet. Arról, hogy így alakult, nem ők a felelősek, hanem az elmúlt kormányok, és rajtuk keresztül minden magyar ember, aki megválasztotta őket és nem tiltakozott az intézkedéseik ellen.
Azzal, hogy mindig másban keressük a hibát, csak ronthatunk a helyzeten. Komolyan azt hiszed, hogy ha azt mondjuk, hogy ááá, nincs is baj, akkor varázsütésre eltűnnek a gondok? Kétségbe vonod a magyarságom azért, mert elismerem, hogy igazuk van abban, hogy Magyarországra befektetni nem jó döntés mostanában? Gondolkozz már egy kicsit!
# 15/15 Időpont ma 15:39:
Igen, látom, amiket írok. Feléd lenne egy kérdésem: miért nem választható be az, aki tisztán, a magyarok érdekeit nézi? (elsősorban) Erre tudod rá a választ?
Nem az okozattal kell foglalkozni, hanem az okkal.
A Moody's-ba? Például azért, mert semmi ráhatásunk nincs.
Ha a kormányra gondolsz: elméleti válaszom az lenne, hogy azért, mert "a magyarok" egy heterogén csoport, nem lehet pontosan meghatározni, mik az érdekeik. Nekem az lenne az érdekem, hogy tegyék ingyenessé a második diplomát, a Marinéninek a putrisorról pedig az, hogy vigyék le 15 évre a tankötelezettség korhatárát, hogy elküldhesse a gyerekeit dolgozni.
Értem, mire gondolsz, de szerintem pont emiatt a heterogenitás miatt nem lehet egyetlen pártot megválasztani, ami mindenkinek jó. Egy dolgot lehetett volna tenni, mégpedig nem adni kétharmadot a Fidesz kezébe, így most nem csinálhatna meg mindent, amit akar, hanem egyeztetnie kéne az ellenzékkel, így több szemszögből vizsgálnának meg egy problémát. Pontosabban legalább megvizsgálnák..
De felesleges ezen gondolkozni, megkapta a kétharmadot, tudjuk mi lett az eredménye. Most ebből a helyzetből kell kihozni valamit. Ennek pedig nem az a menete, hogy azon gondolkozunk, mit kellett volna tenni, hanem hogy azon gondolkozunk, mit tehetünk most.
# 18/18 Időpont ma 16:17:
Nem a megosztottságot kell figyelembe venni, hanem azt, hogy miben van, többségi egyetértés - a lakosság felől és aszerint kell cselekedni.
Ha úgy hoznak döntést, hogy csak, a kisebbség szívjon, ne a többség, azt, elfogadhatónak tartom. Nem lehet, mindenkinek kedvezni, ezt elismerem, de mégis van többségi akarat.
Sziasztok!
Kérdezem én tőletek, miért lett megszavazva a Fidesz?
Az MSZP rendszerben sokkal jobban éltünk ergó én kettő ingyen szakmát kaptam és volt munkám is!
Amióta a fidesz van semmim nincs jóformán!
És nincs gyerekem családom se semmim egyedül álló független ember vagyok!
Miért van ez? Miárt van az hogy 2006 ban az MSZP időszak alatt megostrololták az MTV épületét?
A fidesz mindent csinálhat? Miért nem állnak ki az emberek? Hamarosan ha így folytatódik lehet készülni egy polgárháborúra is.. családokat tesznek ki az utcára!
Minek kelett a 2/3 adot a fidesznek adni?
Aki rájuk szavazott az meg érdemli és ne sírjon nem tudok mit mondani!
Emélkezzetek vissza 98 tól 2002 ig ők voltak és akkor is elb@sztak mindent!
Le kéne a kormányt váltani a francba ezek mocskos zs**** amik a szerencsétlen magyarokat zsigerelik.. undoritó...
És ez még csak a kezdet rosszabb lesz minden!
Figyeljétek meg polgárháború fog kitörni.. azt kellene hogy az embereknek összefogni mind és a kormány leváltását követelni!
Undorítóak amit emberekkel családokkal művelnek.. és ezek után merjen valaki szülni? Hát ide semmit senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!