Orbán tényleg idegbeteg? (2002-ben szétverte az irodáját amikor veszített és Grazban kezelték? ) Ha megint veszít végleg bedurranhat?
Valóban igaz, hogy a 2002-es választási vereség után (de lehet, hogy 2006-ban nem tudom biztosan) idegösszeroppanása volt, és Grazban kezelték, de nem ez a ciki, hiszen bárkivel előfordulhat. Az volt a röhejes, hogy még Gyurcsány ellen jött az "ideggyenge" gyűlöletkampányával (ez a szó is nem rég mintha a Fideszesek szájából hangzana el állandóan) óriásplakáton mutatták, hogy Gyurcsány éppen az orrához nyúlt, hogy táncolt, hogy egy-két rossz poénja volt...
Nem azért írtam, mert Gyurcsány az ász, hanem mert Orbán éppen azért vetendő meg, mert ő is megveti és nyilvánosan kigúnyolja azt, ha valaki "ideggyenge". Márpedig (és itt akár Kispistáról is lehet szó), de Gyurcsányra sok mindent lehet mondani, de hogy ideggyenge szerintem nem. Azt, hogy sokaknak ellenszenves a személyisége, politikai nézete, vagy "munkájának gyümölcse", azt természetesen igen.
Valaki felvetette, hogy egy diktátor sem százas. Én ezt úgy mondanám, hogy egészséges ember nem vágyik diktátori szerepre, és nem is lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!