Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a bejegyzésről? Címe:"Ha 2012-ben világvége lesz, a zsidóságnak azért is jár majd valamennyi kárpótlás? "

Figyelt kérdés

[link]

Remélem egy oldalról egy bejegyzés címét kiírni, majd az oldalt belinkelni már nem lesz "provokatív", mert nem provokálásnak szánom, ahogy eddig sem annak szántam. Ha ezek után is képes lesz valaki jelenteni és a moderátor törölni, akkor itt szeretnék gratulálni az oldalnak.

(először azért lett törölve, mert "eldöntendő kérdés", másodjára azért mert "provokatív")

2011. nov. 21. 22:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=corOUv6UGXY&feature=player_em..

Tessék, itt a link, kemény 10 másodpercbe került megtalálni.

2011. nov. 22. 17:21
 22/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, most ezért miért a zsidók a hibásak? Ha mondjuk teszem azt Németo. azt mondaná, hogy minden magyar kárpótlást kap a II. vh-ért, te nem mennél oda két marokkal? Mert én pl. igen. Nem a zsidók a hibásak, hanem az állam aki ad. Ha te csokit kérsz anyádtól, és ad neked, és te emiatt cukorbeteg leszel, akkor szerintem nem te vagy a hibás.
2011. nov. 22. 21:23
 23/30 anonim ***** válasza:
Természetesen a zsidók semmiért nem hibásak. A MÁV-ot is arabok perelték, álruhában.
2011. nov. 22. 21:28
 24/30 A kérdező kommentje:
Látod, mudri ebben különbözünk. Én nem állnék oda kuncsorogni azokhoz a németekhez kárpótlásért, akiknek közük sincs ahhoz, amit a dédnagyapáik az én dédnagyapáimmal műveltek.
2011. nov. 22. 23:57
 25/30 anonim ***** válasza:
Akkor teljesen világos, hogy jellembeli különbségekről van szó, amit nem lehet megoldani. Mindkét félnek igaza van, és egyiknek sincs.
2011. nov. 23. 00:08
 26/30 anonim ***** válasza:

"A MÁV-ot is arabok perelték, álruhában."

nem, zsidók perelték.

de nem jött be.

nem kell a demagógia, már mondtam.

2011. nov. 23. 23:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Te olyan szinten sötét vagy, hogy észre sem veszed, ha valaki ironizál.
2011. nov. 23. 23:28
 28/30 anonim ***** válasza:

Mar koran reggel konnyt csaltok a szemembe.:D

Tenyleg sotetek egyes emberek.

2011. nov. 24. 07:14
 29/30 anonim ***** válasza:
A zsidók a 2. vháborúban kifosztották az országot. És most azt állítják (youtube), hogy eredetileg övék volt magyarország. Ők kongatásztak a pusztákban. És most vissza is akarják foglalni magyarországot. Szegény Gyurcsány is az, és valljuk be, nem éppen méltó módon viselkedett az emberekkel. Mint ahogy az utódja sem, csak ő meg fél irokéz.
2012. jan. 5. 22:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Pontosítva: a 2. vháború után.
2012. jan. 5. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!