Mi a véleményed erről a bejegyzésről? Címe:"Ha 2012-ben világvége lesz, a zsidóságnak azért is jár majd valamennyi kárpótlás? "
Remélem egy oldalról egy bejegyzés címét kiírni, majd az oldalt belinkelni már nem lesz "provokatív", mert nem provokálásnak szánom, ahogy eddig sem annak szántam. Ha ezek után is képes lesz valaki jelenteni és a moderátor törölni, akkor itt szeretnék gratulálni az oldalnak.
(először azért lett törölve, mert "eldöntendő kérdés", másodjára azért mert "provokatív")
Inkább valami bizonyítékot mutassatok arra, hogy Gaudi valóban ezt a választ kapta, mert ez így önmagában csak antiszemita humbug."
Google a barátod, egyébként yútúbon fennvan.
Igen, de ők a ruszkik miatt.
Az elv, hogy kérték, ugyanaz. Én a zsidóknak is adnék, meg a magyaroknak is."
Mert magyar kommunista vezetők nem voltak, mi? A te logikád alapján nekünk se kéne fizetni a holokauszt-túlélőknek, hisz a németek a főbűnösök, nemde?
Gondolkozóóó nem antiszemita, csak rühelli a zsidókat :DDD"
Ezt neked miből sikerült levonnod?
"Mert magyar kommunista vezetők nem voltak, mi? A te logikád alapján nekünk se kéne fizetni a holokauszt-túlélőknek, hisz a németek a főbűnösök, nemde?"
Ezt félreértetted. Azt írtad, hogy a magyarok nem kaptak támogatást.
Erre írtam, hogy a ruszkik miatt-> Az orosz kormány nem volt hajlandó fizetni nekik, arra hivatkozva, hogy Oroszország nem jogutódja a Szovjetuniónak(furcsa mód máskor meg elismerték, hogy azok).
Egyébként Magyarország gyakran fizeti az oroszok f*szságait, pl. a bebörtönzött "ügynökök" jóvátételét is a magyar állam fizeti, pedig javarészt a ruszkik adtak parancsot az elfogásukra.
És mint írtam, az 1,7 millió nem olyan sok pénz, nagyjából annyi, amennyit a Magyarországon élő zsidóság befizet. Akár azt is mondhatjuk, hogy ők fizetik a saját jóvátételüket.
Egyébként azért gondolja mindenki, hogy antiszemita vagy, mert mindig a zsidós kérdéseknél fogalmazol meg ellenvéleményt.
Mint az írásomból kiderült, én nem csípem az oroszokat, viszont nem kezdek el ruszkizni minden témába vágó kérdésnél. Tudod, ahol füst van, ott tűz is van.
"Ezt neked miből sikerült levonnod?"
az itteni tevékenységedből
"miközben Pesten az iskolában nincs fűtés, illetve a kopmmunizmus áldozatai lszrt sem kapnak, ekkor már egyből náci meg antiszemita leszek? "
Máshonnan is lehet forrásokat előteremteni rá.
nem kell az ilyen szintű demagógia.
A kommunizmus áldozatai pedig már kaptak kárpótlási jegyet, melyet sikeresen eladtak és később rájöttek, hogy nem kellett volna...
bár ezt neked hiába magyarázom.
Egyébként ha meg b@szol belinkelni, akkor így még inkább hiteltelenné válsz...
Igaza van a kerdezonek.
Nekem 23 evesen mi kozom van a zsidokhoz?
Egyebkent meg tenyleg vicc, h a sulikban nincs futes, a majom meg kapja a penzt.
De elobb-utobb csak kipusztulnak.
Akár azt is mondhatjuk, hogy ők fizetik a saját jóvátételüket."
Tehát gyakorlatilag nem adóznak. Közteherviselés mond neked valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!