Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "kedves" kormány mikorra...

A "kedves" kormány mikorra óhajtja bevezetni a levegőadót?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Ha én inkább ne politizáljak, akkor írj három dolgot, hogy te miért politizálj ;) :P Vagy három dolgot, hogy Neked miért van több jogod politizálni. Én így látom a dolgokat, van egy véleményem az egész világról, ami meglehetősen cinikus... A politika nem irányítja a bankrendszert, pont fordítva. Pénz beszél, kutya ugat. De ezt szerintem tudod.

De ha leírod nekem, hogy a kamat, csak a kamat visszafizetésére honnan teremti elő az ország a pénzt, megígérem, hogy nem politizálok többet :).

2011. nov. 20. 00:30
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Én így látom a dolgokat, van egy véleményem az egész világról, ami meglehetősen cinikus.."

ez idáig rendben is volna, csak gazdasági analfabéta lévén valószínűleg a politikához sem sokat konyítasz :)

2011. nov. 20. 06:31
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

Ja értem!

Itt mindenki hülye, csak te vagy repülő! BRRRRRRRRRRRRRRR :D

2011. nov. 26. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!