Tényleg lessz forradalom?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ezt mondta hogy Orbán Viktor be jelentette hogy forradalom lessz ez tényleg igaz?2011. nov. 16. 20:17
1/16 anonim válasza:
Sőt, a hazugságokkal megnyert választások után Orbán Viktor tavaly tavasszal bejelentette, hogy az is forradalom volt :)
2/16 anonim válasza:
előbb utóbb lesz. csakhogy szerintem orbán ellen lesz, mikor sokaknál elszakad a cérna.
3/16 A kérdező kommentje:
De nekem világháborút mondtak ez igaz?
2011. nov. 16. 20:26
4/16 anonim válasza:
Világ politikusai egyesülnek, és fellázadnak a demokrácia ellen.
7/16 escrogar válasza:
hát ha ilyen marad az oktatási rendszer, hogy léteznek emberek, akik hosszan írják a lesz-t, akkor én magam fogok csinálni.
8/16 anonim válasza:
Akkor a kérdező döntse el hogy ki mit mondott mert a forradalom nem nevezhető világháborúnak. Világháború lesz, de ez nem a nagybecsű Orbánc érdeme. Amúgy ha valamit mond Orbán Viktor, vagy bármely Közép-kelet Európai politikus vegyétek úgy hogy hazugság. Akkor sem mondanak igazat amikor nagyon szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!