Ha van cigánybűnözés, akkor van jobbikos bűnözés is? Ugyanis a jobbik szavazótáborának jelentős része bűnöző, ld. Pl betyársereg.
bullshit
fogalmad nincs, hogy mire való a liberalizmus, ha ilyet leírtál :)
Talán nem nehéz észrevenni, hogy miért kártékony az, ha valamely oldal kizárólagosan a hatalom birtokosa...
Lásd: Fidesz.
Ezt a betyársereg honlapján találtam
"Nem szentéletű emberek és nem kiscserkészek. Betyárok vagyunk a szó szoros értelmében. A mi szemünkben a köztársaság törvényei nem sokat érnek"
Ezen kívül köztudott, hogy a betyárseregben a priusz szinte elvárt.
Ennyit arról, hogy nem bűnözők.
"Azt mondtad, hogy: "nincs annál szánalmasabb, mint mikor valaki a százalékokkal jön"
Meg azt, hogy "nem csodálkozom, hogy te 74%-on állsz" "
Nem én kezdtem el jönni a százalékokkal, te akartál messzemenő következtetéseket lvenni belőle :)
Az a tény, hogy te 74%-on állsz, pontosan azt jelzi, hogy itt nem a hasznosságot méri a százalék. Erre vonatkozott a megállapításom. Veled ellentétben én nem találtam annyira szorosnak a korrelációt az itteni százalék és a válaszok "értelmessége" között.
Tekintve, hogy rengeteg külső tényező befolyásolja a pontozást (világnézet, kedv, van aki csak lefelé pontoz, az, hogy az illető hogyan pontoz másokat szintén befolyásolja az algoritmust, ami a százalékainkat számolja stb.) így ebből nem tudunk objektív következtetéseket levonni.
A szövegértelmezéssel pedig neked lehetnek problémáid, ha erre magadtól nem jöttél rá. :)
"Egyébként nézz már vissza, melyikünknek is van több 0%-os válasza. Ha nem lenne objektív ez a fajta rang, akkor az oldal szerkesztői nem tették volna bele."
Nem érted, amit írok.
Az, hogy leírok egy olyan mondatot, melyet már te is használtál, nem azt jelenti, hogy ellopom, mert a nyelv közkincs. Nem te használtad először. :)
Látszik, hogy valami óvodással van dolgom...
Az oldal szerkesztői nem tudják ezt befolyásolni.
A pontozásnak csak akkor lenne igazán értelme és valódi értéke, ha csak és kizárólag a kérdező pontozhatna, hogy neki mennyire volt hasznos ez a válasz.
Nyilván azért vagyok 0%-on, mert zsigerből lepontoztok.
vagy fel :)
Én már több hónapja trollkodok itt és ha csak annyit beírok, hogy a Fideszt ki kell végezni, vagy rühes Fidesz/Orbán minimum 70%-on állok :)
Az ötletet királyhekkertől vettem és nagyon is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!