Szerintetek is bunkó ember Kövér László?
"Jellemző hogy ez a sok bunkó fizetett bérkommentelő liberális megint rászállt a Jobbikra"
Hát itt pedig sokkal több a Jobbikos, ebből pedig lehet arra következtetni, hogy őket fizetik inkább :)
De én nem hiszek ebben.
22:12
Mint, ahogy Te sem a kérdésre válaszoltál...
Kérdező!
Szerintem is bunkó ember Kövér László! De nem azért, mert beszólogat a Jobbiknak (a bunkó jobbikos képviselők ugyanúgy beszólogatnak a többi képviselőnek).
Az ilyen Kövér beszólás sokkal jobban bosszant:
- Békés megyéről (szűkebb pátriám):
"Megint el lehet árasztani a Tiszával, meg kell szüntetni a szabályozást, és akkor legalább lehet nemzeti parkokat csinálni" - Tehát rezervátumot Békés megyéből...
Jellemző, hogy törölték a hozzászólásomat, egyes emberek, akiknek meg már rég mennie kellett volna innen, még mindig itt írogatnak.
De akkor is ki merem mondani, hogy ők bérkommentelők.
Most igyekszem nem írni semmi esetleges sértőt vagy személyeset.
Ha pedig a Kövérről van szó, akkor tetszene mindenki a kérdésre válaszolni, és nem pedig mással foglalkozni.
A Jobbik egy szalonképtelen, primitív párt. Persze lehet szépítgetni az igazságot.
Kövér pedig nekem sem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!