Mivel büntethetnek, ha összefirkálom az szdsz óriásplakátjait?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a Fővárosban éjjel megválaszolom az szdsz kérdéseit egy filctollal, és ezt esetleg észreveszi valami rendőrféle...2009. máj. 9. 10:21
2/12 anonim válasza:
Ügyesen csináld, akkor semmivel :) Szorítok :)
3/12 anonim válasza:
Az mszp-s plakátokkal kezd légyszi!!!!!!!!...
Biztos kapsz egy ejnye-bejnyét, ha meglátnak.
4/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? 15-16? Inkább tanulj, és ne plakátokat b@szogass! A rongálással semmit sem érsz el.
5/12 anonim válasza:
Kényszermunkára küldenek szibériába!:(
Bár nekem semmi bajom nincs a politikai plakátok összefirkálásával. Elég mocskosak azok úgy is,nem ront rajtuk egy kis firkálás!De légyszi az Mszp-set is,ha nem nagy gond!:D
6/12 anonim válasza:
Szerintem rongálásnak számít. Az teljesen lényegtelen, hogy az éppen egy párt plakátja, csak annyi, hogy ez rongálás. Szerintem max. pénzbüntetés, ha a rendőr észreveszi és van kedve ezzel foglalkozni.
7/12 anonim válasza:
De csak stilusosan. Zsidó helyett használj más szakszavakat, stb.
8/12 anonim válasza:
egyetértek...már ha az szdsz-t megcsináltad és fog még a filctollad, az mszp-seket is légyszi :))
9/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan komoly dolog, hogy megbuntethessenek erte, es amugy is csinald ugy, hogy mas ne lassa :) drukkolok neked...
10/12 anonim válasza:
Szerintem meg ne firkáld össze mert lesz még egy oka a baloldalnak, hogy Orbánnal és a Fidesszel riogassanak, hogy nahát már a plakátokat is összefirkálják a "fasiszták".
Én is összefirkálnám szívem szerint, sőt én szarral kenném be de pont azért nem teszem, mert rossz fényt vetne a jobboldalra.
Mivel büntetnék? Szerintem pénzbírsággal, rongálásnak számít esetleg, de éjjel ki látja...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!