Szerintetek a fidesz az ország utolsó esélye? Mindezt egy fideszes mondta, milyen meglepő.
""kolopele válasza:
Elmondanám hogy külföldön sokkal keményebben kell dolgozni azért hogy jó fizetése legyen valakinek. A takarítónő nem teheti azt meg hogy a fél munkaidejét a seprűre támaszkodva töltse el mint nálunk.
Tudod mit, inkább ne mond el, mert hülyeség!
Nállunk sokkal többet kell dolgozni sajnos.
Én elég sokat dolgoztam, Ausztriába, Németországba, az USA-ban is egy keveset, de hajón is.
Engem nem tudsz megvezetni, ahogy egyre több ember is látja a valóságot. Az igaz, hogy nem üldögélhetsz, pld kint voltam két hónapot a History uj 5 termináljának az építésén, ott kamerákkal figyeltek mindenkit. De semmivel nem dolgoztam többet mint itthol egy átlagos építkezésen.
Napi 10 óra, abból effektív 7-8 és mellé akkoriban
8 font / ó bért kaptunk. A vicc az hogy már akkor olcsóbb volt sokminden ott mint itt, az álag meg egál, egyedül a lakhatás volt borsos, de arányaiban az is olcsóbb.
A jobbikosokról meg felesleges ilyeneket írnod, mert csak a gyülölet süt belőled, amit nem értek.
"És az aki egy szakmunkásképzőt végzett el? Az is az állam pénzén tanult. És a többi ember gyerekét ki állította meg, hogy ne tanuljon tovább? De amúgy amennyit befizetnek 40 év alatt abból kijön bőven a taníttatás. "
A szakmunkásképzés lényegesen olcsóbb. Egy orvos képzése megy egy vagyon és abból van nagyobb hiány, vagyis logikus, hogy őket fogják maradásra. Amúgy még mindig a dokiknak van nagyon helyesen a legnagyobb fizujuk, akárki akármit mond én még nem láttam orvost garasoskodni.
Az ország utolsó esélye az, hogy az eddigi politikai elitünket kivégezzük, elsőként a FIDESZ-KDNP-t, hogy minimalizáljuk az általuk okozott károkat.
Mindenképpen z az első, mert világosan látszik, ahogy ki akarják irtani a lakosságot.
"A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.
Időpont ma 12:27" Eszemben sincs téged vagy bárkit megvezetni, de ahogy te is fogalmaztál kint is kell 10 órát dolgozni meg itthon is. Csakhogy kint a 10 órából tízet dolgozol le, itthon meg sok helyen a felét ellógják. Így értettem amit írtam. A jobbikosokról pedig nem a gyűlölettől vezérelve írtam, csak millió helyen láttam már ilyen reakciókat részükről amikor valaki azt fontolgatta hogy kimegy külföldre dolgozni.
ma 11:54
Én meg a kivégzésedet nem tartanám igazságtalannak.
" még az adófizetők pénzéből lett fizetve a taníttatása, azoktól ha visszakövetelné a taníttatásuk költségeit az állam, azt nem tartanám igazágtalan dolognak."
Az egészben az a legjobb, hogy azt nem érted, hogy esetleg ők maguk is, vagy a szüleik is hozzájárultak, fizettek adót.
A hozzád hasonló rühes korcsoknak ezt hiába is magyarázom!
"Az egészben az a legjobb, hogy azt nem érted, hogy esetleg ők maguk is, vagy a szüleik is hozzájárultak, fizettek adót.
A hozzád hasonló rühes korcsoknak ezt hiába is magyarázom!"
Nem! A legjobb az egészben, hogy én értem, hogy te mit ugatsz, de ha élőben böfögnél nekem így úgy a pofádba taposnék, hogy beszarnál faszsz0pó netvakarék! Csókoltatom anyádékat akik képtelenek voltak egy kis jómodort verni abba a búbánatosan elbaxott tapló fejedbe!
Tényleg nyugi... A végén még téged tiltanak ki, nem ezt a vadmarhát - ezt pedig sajnálnám. Nem éri meg, hidd el.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!