Miért hiszik sokan azt, hogy ha valakinek jó fizetése van az nem dolgozott meg érte, hanem csak protekcióval kapta az állást?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm van akinek jól fizető állása van, azért mert tanult és megdolgozott érte. Van akinek már a kezdő fizetése is jóval a magyar átlag felett van.2011. nov. 4. 11:27
11/12 anonim válasza:
Mert az emberek hülyék (tisztelet a kivételnek). Ha nem lennének azok, nem tartanánk itt. Nem kellene lenyelni a sok marhaságot, meg nem szavazni mégegyszer arra, aki már egyszer rosszat tett nekem (Ösztöni szint!).
12/12 anonim válasza:
Mert sok esetben tényleg van az emberek mögött protekció, de abban is biztos vagyok, hogy legalább ugyanennyi esetben nincs és tényleg saját erejéből jutott oda ahova.
Nekem is többféle ismerősöm van. Van akinek tényleg volt protekciója, más meg tényleg időt és energiát nem kímélve került a jól fizető állásába..
Engem nem zavarna az se ha valaki protekcióval jut be a posztjára, és sokkal többet keres mint én, akkor ha az én keresetemből is normálisan meg lehetne élni. És szerintem ez az alap probléma. Hogy nem lehet mindenki diplomás, de mindenki meg akar élni a fizetéséből. Sokan nem akarnak kacsa lábon forgó palotát, csak egy normális élet színvonalat, amit az átlag fizetés nem tesz lehetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!