Mi az ami még megakadályozhatná hogy az ország csődbe menjen?
Na de hogy tetted fel a kérdést? Konkrétan leszögezed benne, hogy Mo. csődbe megy. Nem úgy, hogy "Lehet, hogy csődbe megy Mo.?", vagy valahogy. Hanem te ezt tényként kezeled, hogy ez már elkerülhetetlen. Hiszen ha nem akadályozza meg semmi, akkor a természetes út, hogy csődbe megy. Az álláspontod szerint.
Na most aki nem így gondolja, az szerinted fogja egy tizedmásodpercre törni a fejét normális válaszon? Hát látszik, hogy már elvakult vagy a saját elképzelésed irányába.
""Na most aki nem így gondolja, az szerinted fogja egy tizedmásodpercre törni a fejét normális válaszon? Hát látszik, hogy már elvakult vagy a saját elképzelésed irányába.
Nekem nincsenek elképzeléseim, csak a tényeket kezelem kellő hűvösséggel. Nem vakít el semmi, mert abból indulok ki, ami ma a magyar gazdaság valósága. Nem torzítok, sem negatív sem pozitív.
Nem érzelmi alapon közelítem meg a helyzetet, hanem racionálisan és objektíven. A várható reakciók nem az én szüleményeim, hanem a sok éves tapasztalat, hogy miként reagálnak a piacok vagy a befektetők.
És nem személyeskedem, csak legfeljebb abban a mértékben ahogy velem szemben érzem.
Igen, én nem látom a megoldást, de hátha valaki igen.
Tényleg vicces ez a kérdező:)))
Képzelem mit kell elviselnie a környezetében élőknek.
"Tényleg vicces ez a kérdező:)))
Képzelem mit kell elviselnie a környezetében élőknek."
Hát jah. Mintha a szeméttelep mellett élne az ember:)
a 41%-os válaszoló, aki mindig kötegszik, pedig Szarkasztikus Ákos.
Így talán már világos, hogy ki is ő (fizetett politikai troll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!