Ti nem unjátok, hogy KOPOLELE, mindenkire rá próbálja erőszakolni politikai nézeteit, és kultúrált formában, lenéző módon leszúrja a véleményüket kinyilvánítani kívánó embereket?
Na akkor Kolopele is elérte hozzám hasonlóan hogy kérdés legyen róla...
Kolopeléről az a véleményem, hogy biztos sokat elért az életben, és ezt a munkáját becsülöm is. Ennek ellenére a Fidesz észnélküli védése elég buta dolog, főleg ha nem hoz fel rá érveket az ember, csak egyszerüen állítja hogy ez így jó nekünk, majd beindul a gazdaság figyeljétek meg. Legalábbis nekem még nem hozott fel érveket.
A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
Te aztán jól felmérted, hogy melyik párt képvsiel téged. Minimálbérből élsz és a fideszre szavazol? Magad ellen? Te sem vagy túl racionális...
Előfordul, hogy az ember kénytelen belátni, hogy nem a kényelmére kell szavazzon, hanem az érdekeire...
Én i a Fideszre szavaztam, mert nem tudtam jobbat. Ma sem tudnék jobbat.
Azonban én keményen kritizálom is a Fideszt, mert a társadalmi kontroll kötelessége a választás felelősségével együtt most a Fidesz táboré. Hiszen ha már miattunk győztek, akkor nekünk kellene a szemkbe mondani a kritikát, ha valakit becsaptak itt, akkor azok mi, Fidesz szavazók vagyunk. A többiek, akik másra szavaztak, (Jobbik, Mszp, Lmp) most joggal érzik úgy, hogy igazuk volt, illetve van.
Ezért én nem "sztárolom" a Fideszt, én nem is számítottam zökkenőmentes, vagy hibátlan kormányzásra, bár erre sem, amit most látni...
Kolopele nézőpontja alapvetően más, és ezért máskép lát dolgokat.
Ha nem lenne sok ember túlzottan elvakult, akkor ez a nézetkülönbség akár érdekes, vagy tanulságos is lehetne...
Mindössze a fanatizmussal kellene felhagyni.
"Ki a f×sz az a kolopele?És mért nincsen még minisztériumi posztja?"
Deutsch Tamás,értesülve egy fideszhez hű(gazdag) gyk-s kommentelőről.
Egyébként én még nem vettem észre, hogy bárkire rákényszerítette volna a véleményét. Aki tud érvelni, arra nem is lehet semmit "rákényszeríteni".
Más kérdés, hogy amikor valaki kifogy az érvekből, akkor kényelmetlenül érzi magát. Ez viszont nem a vitapartner hibája.
Ugyan, ki kard által él....
Amúgy vicces, de beugrott, hogy van rólam is a régmúltból egy kérdés (volt több is, de ezt meghagyták, mert mondtam ,hogy nem kell törölni) A vicces az, hogy ki írta ki rólam hőbörögve:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1521..
hogy a kérdéshez is hozzászóljak:
lehet, hogy van neki gyára, fene tudja, nm is izgat komolyabban. Viszont amióta itt él a fórumon, azóta ugyanazt olvasom szinte folyamatosan, ugyanazokat a mondatokat szinte.
Egy kis ideig annó én is itt éltem, mert rá lehet szokni erre a fosch politika oldalra, hogy vitázzon az ember, de meguntam, mert van jobb dolgom is amire az időmet költöm, ezért nem folyok már bele szinte semmi vitába, nincs értelme. Csak a hülye ember futja le ugyanazokat a köröket örökké.
Kolopelének simán kisebbségi komplexusa van. Nem ismeri a világban senki, valami külföldi ember felkarolta, ha igaz egyáltalán, és ennyi. Emiatt mondogatja itt mindig, hogy ő mennyire gazdag (annó egyik üzleti topicban azzal kérkedett, hogy neki nmtom hány száz milliója van bankban, totál nem erről szólt a kérdés asszem)
Amikor totál más kérdésben nem hittem el ,hogy gyárember, akkor képes volt kommenteken keresztül bizonygatni meg találkozni akart, stb. Még egy másik regisztrációját is be kellett vonnia a vitába, akivel még beszélgetni is kezdett (saját magával). (hamar lebukott, hogy arról is ő ír, talán a felesége regisztrációja, mert ugyanaz a reg írta egy gyerekvállalásos topicban, hogy a férje gyárában dolgozik, erre azután kerestem rá mikor lebukott vele)
Ennyi, ez futkos az agyában folyamatosan, hogy meg akarja ismertetni magát az emberekkel. Ekkora energiákat képes arra fordítani, hogy az emberekkel elhitesse amit mond, de csak ilyen apró és jelentétkelen kérdésekben. Hisz a fideszes vitákban csak az érvelésmentességre futja és a vallási veszekedésekre.
Azért kérdés, hogy ha ennyire sokat elért ember, sok pénzzel, akkor miért itt kell bizonygatnia?
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
hehe, ez jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!