Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem unjátok, hogy KOPOLELE,...

Assurbanapli kérdése:

Ti nem unjátok, hogy KOPOLELE, mindenkire rá próbálja erőszakolni politikai nézeteit, és kultúrált formában, lenéző módon leszúrja a véleményüket kinyilvánítani kívánó embereket?

Figyelt kérdés
megemlíteném itt még az előítéleteit, a hencegését, és azt hogy mindenhez hozzá kel szólnia, még ha nem is neki szól a kérdés...stb
2011. okt. 31. 06:48
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
94%

Két rabbi utazik a vonaton.

Egy idegen utas is beül a kabinba, remélve, hogy egy érdekes teológiai, vagy filozófiai beszélgetésnek lehet tanúja. A rabbik azonban egész úton egy szót sem szólnak egymáshoz.

Leszállás előtt az utas szóvá is teszi, hogy "másra számított."

Mire az egyik rabbi:

-Én egy vallási kérdéseket tökéletesen ismerő rabbi vagyok, aki mindenről mindent tud. A társam úgyszintén. Akkor miről is beszélhettünk volna?

Szerintem "egyforma emberek" között soha nem lesz érdekes eszmecsere, és kész szerencse hogy van itt valaki, akivel néha nehéz egyetérteni, de lehet értelmesen vitázni...

Az "üvöltő hiénakórushoz" könnyű csatlakozni, de amilyen könnyű, annyira unalmas is.

2011. okt. 31. 09:28
 12/46 anonim ***** válasza:
Itt mindenki rá akarja erőltetni a másikra politikai nézeteit, és természetesen senki másnak nem lehet igaza. Kolopele azért lett közutálat tárgya, mert nem ellenzéki egy csöppet sem, és ez itt nem divat. Érdekes módon két évvel ezelőtt alig volt kérdés a Fideszről és OV-ról, ellenben a "válaszok" tele voltak "deazorbánviktoris" szövegekkel.
2011. okt. 31. 09:53
 13/46 anonim ***** válasza:
79%

Kolopele a ritka fórumozok egyike aki nem anyázással válaszol kapásból mindenre amivel nem ért egyet.

"rá próbálja erőszakolni politikai nézeteit"

Leírja véleményét az igaz de olyanra nem emlékszem ,hogy bármikor is kifejezetten "téríteni" próbált volna. Meg egyébként is az ellenzéki oldal mit csinál itt? Minden kormányt szidalmazó kérdést feltesznek 25-ször csakhogy mindenki beírhassa ,hogy milyen szar és mocsok a Fidesz, aki meg nem ért velük egyet azt meg elküldik az anyába. Ha az nem a politikai vélemény ráerőszakolása másokra, akkor micsoda? Egyébként ilyen alapon te is ezzel a kérdéssel a Kolopeléről szóló rossz véleményedet próbálód ránk erőszakolni, alig vártad ,hogy mindenki szidalmakkal illesse őt téged meg dicsérjenek ,hogy mennyire okos ügyes vagy:)

"kulturált formában, lenéző módon leszúrja a véleményüket kinyilvánítani kívánó embereket?"

Már bocs de egy normális politika rovatnak a kulturáltan megfogalmazott vitáról kellene szólnia. Kolopele ennek eleget tesz. Személy szerint én ismerek jó pár normális ellenzékit akivel kulturált hangnemben eltudunk vitatkozni anélkül ,hogy egymás torkának esve küldjük el az anyába a másikat. Sajnos mindegyik oldalon (elismerem nálunk Fidesz szavazóknál is bőven akadnak) vannak értelmetlen emberek akik erre nem képesek. És mielőtt megkapnám a mocsok Fidesz szavazó titulust ,inkább előre elismerem ,hogy az vagyok. Jöhetnek a mínuszok:)

2011. okt. 31. 10:26
 14/46 anonim ***** válasza:
68%

Kolopele az a nagyképű ember, aki hencegéseivel kompenzálni akarja a hiányosságait. Tudod, ha nagy az arcod, akkor biztos kicsi a...

Persze, kifejti, hogy a fidesz a király, a szegények meg dögöljenek meg. Ez aztán tényleg hiányozna a gyk-ról. Emellé pedig még vedd mellé a hencegéseit. Nagy lelki-erő kell, hogy ne szavazzam le, amint meglátom, hanem olvassam el a véleményét és utána döntsek, de az esetek 99%-ában mindig az van, hogy jobban tettem volna ha leszavazom és el sem olvasom, mert vagy hencegés az egész komment, vagy a fidesz a király. Ez a két véglet van.

2011. okt. 31. 10:57
 15/46 anonim ***** válasza:
Jah, és hozzátenném, hogy lehet, hogy ha mindeki felvállalná itt a nevét és amit elért, akkor kolopele rádöbbenne, hogy talán a középmezőnyben elfér...
2011. okt. 31. 10:58
 16/46 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan kolepelével sem politikailag sem emberileg teljes mértékben nem értek egyet de stílusa és nagyképűsége hatalmas ezt el kell ismerni.
2011. okt. 31. 11:11
 17/46 anonim ***** válasza:
Vannak a Kolompárnál sokkal rosszabbak is errefelé...
2011. okt. 31. 11:12
 18/46 anonim ***** válasza:
Ki az a KOPOLELE? Ilyen nevűt még nem láttam errefelé. Csak hasonlovat.
2011. okt. 31. 11:13
 19/46 anonim ***** válasza:

Kolopele soha nem megy bele egy érvekkel alátámasztott vitába! Ő csak hit kérdést csinál abból hogy jó lehet e a fidesz gazdaságpolitikája. Az meg nem vita!

Én 100× kértem hogy magyarázza el,miként is lehet ez a fidesz irány jó a társadalom számára, de soha nem jött válasz.

Köszönöm én az ilyen vitapartnereket, akik lehet hogy nem hőbörögnek, de vakon állítanak mindent amiben hiszenk és semmi materiális alapja nincs!

2011. okt. 31. 11:15
 20/46 anonim ***** válasza:
A "munkásosztályhoz" tartozom, minimálbérből élek. Amiből megélhetésre alig futja. Mégis inkább a fideszre szavazok mint bármelyik más pártra! Kolopelének sokszor igaza van! PL: A kormányt birálták sokan mert eltökélt szándéka az államadóság csökkentése, ( ami szerintem nagyon helyes!) , de ha milliárdos hiteleket vett volna fel az IMF-től és tovább nőt volna az államadóság akkor természetesen azért kapot volna birálatott! Ha mindenkinek egyforma lenne a véleménye nem volna értelme ennek a forumnak!
2011. okt. 31. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!