Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lesz megszorítás = mindent...

Nem lesz megszorítás = mindent megemelnek?

Figyelt kérdés
Van még szavazóbázisa ennek a hazug bandának?
2011. okt. 27. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, van. Nem kell messzire menned, csak egy pár kommenttel lejjebb.

"Kérdem tőletek: Ha a fidesz kiállt volna, és közli: "kedves emberek, az ország szar helyzetben van. Ezért megszorító csomagokat fogunk bevezetni, amitől a legtöbb ember élete nehezebb lesz, viszont a hatás az átlagember számára láthatatlan lesz." Szerinted mégis ki a jó édes fene szavazott volna rájuk?"

Én így sem szavaztam rájuk, de :

Igen, kiállni és ezt mondani etikusabb lett volna, mint hazugságokkal, ferdítésekkel hatalomra jutni.

1.Ebből látszik, hogy csak a hatalomra jutás érdekelte őket.

2. Sajnos ők kihasználták a buta embereket, akik elhitték nekik, hogy elhozzák a Kánaánt és iszonyatosan dühít, hogy ezt bárki elfogadhatónak tartja. Nem lehet az mentség, hogy a mi érdekünkben hazudtak!

3.Ha a kormány vezetői a szemedbe hazudnak ( legyen a fideszes, mszp-s vagy akármilyen ), hogyan várhatják el az átlagemberektől, hogy becsületes adófizetők legyenek? Az mentség, hogy én azért nem vallom be a teljes jövedelmemet, mert ez az én érdekem? Nem hiszem, hogy a NAV elfogadná ezt az indokot. Pedig úgy tűnik, hogy a politikusoknál ez megállja a helyét.

Nem mondom, hogy tapsikolnék a megszorításoknak, ha így kezdték volna,de legalább nem kéne szégyenlenem magam azért, mert egy olyan ország állampolgára vagyok, akinek ilyenek a vezetői vannak.

2011. okt. 28. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nono!

Nem úgy van ám az!

,,Ööö, értelmes ember úgy nézi a párt programját, hogy oszt ezerrel, a kapott eredményből kivonja az ország helyzetét, és ha a maradék program beleillik az elképzeléseibe, akkor rájuk szavaz. "

Nem tartották be amit ígértek, sőt az ellenkezőjét teszik.

Vagyis hazudtak.

Aki hazudik, annak le kell mondania. Legalábbis Gyurcsánynak le kellet volna mert hazudott, akkor Orbán is mondjon le!

Aztán nagyon tiltakoztak minden ellen amit az MSZP csinált, és most mi van?

A dolgok rosszabbak, nem hogy adócsökkentés, többet emelnek mint amennyit az MSZP bármikor tervezett!

Ja, de aki Fidesz birka elhiszi, hogy majd egyszer jobb lesz, csak most még egy kicsit...hát na nem haver! Nagyon nem!

Ebben az országban mindig ez van, most még egy pár évig rossz lesz, most adót emelünk , most nem lesz pénz, most húzzunk egyet a nadrágszíjon, és aztán majd jó lesz!

Csak hogy már nem hogy több lyuk nincs a nadrágszíjon, nadrágszíjunk se lesz lassan!

Arról nem is szólva, most bajban van az állam? Ki miatt?

Orbán miatt. Mi fizessük meg azt amit ők elrontanak?

Nekem ez nem tetszik!

2011. okt. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!