Egy munkahelyen kinek van joga szondáztatni a dolgozót és ő megtagadhatja -e a szondáztatást?
Nálunk a bejáratnál a biztonsági őrök szondáztatnak. Én elég megalázónak érzem, annál is inkább, mert egy amerikai multinál dolgozom, és tudom, hogy sehol a világon máshol nem csinálják, még Oroszországban sem. Ilyen alkoholista híre van a magyaroknak? Na, meg amikor 8 hónapos terhesen elém tette reggel 7-kor a szondát a biztonsági őr, azért nem álltam meg, hogy meg ne kérdezzem, hogy na, ez most komoly?! Egyébként mindenkitől megkapják.
Szerintem túlzás. A melósok tudom, hogy sokan isznak, és veszélyes is, de az irodában? Szilveszter éjjel is csak kölyökpezsgőt szoktunk inni az éves záráskor. Ha már bent kell ilyenkor lenni, legalább egy pohár pezsgő járna, nem?
"Hogy le lettem pontozva, ennyien szeretnek munkahelyen a pohár aljára nézni?:D"
Pedig most kivételesen tényleg a válasz hasznossága és nem egyetértés alapján pontoztam. xD
"De utána velem nem írattak alá semmit,csak megköszönték az együttműködésemet."
Mert jegyzőkönyvezni csak a pozitív eredményt kell.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!