Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt gyöngyöspatai vagy...

Van itt gyöngyöspatai vagy környékbeli ember, aki megerősíteni vagy cáfolni tudja a cikket?

Figyelt kérdés

[link]

Ha valóban így van, akkor ez örömteli.

2011. okt. 26. 14:14
1 2 3 4
 21/40 Sz1u ***** válasza:

22:01

"Nem, nincs felelősségünk a témában."

Szerintem pedig igenis van! Elsősorban személy szerint nem Neked, vagy nekem, hanem az általunk megválasztott képviselőknek. Ha pedig vállalkozó vagy és vannak alkalmazottaid, akkor alkalmazol-e cigányt?

"Az én taníttatásomért és munkahelykeresésemért ki vállalta a felelősséget?"

A taníttatásodért a szüleid. A munkahelykeresésed már a taníttatásodból fakad.

"Nem az agresszorok vannak megfélemlítve."

Hát akik masírozgatnak, azok mitől is félnek? Ugyanis azok ugyanolyan aggresszorok!

Hidd el, hogy sokkal kevesebb gond lenne a cigányokkal, ha volna rendes, állandó munkájuk (lásd: 80-as évekig)!

Épp most hallom a TV-ben:

Mintapélda: Bulgária, Kavarna nevű település (ez még nekem is friss és utána is fogok nézni a neten)

2011. okt. 26. 22:20
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Engem a gyöngyöspatai események győztek meg, hogy a Jobbikra szavazzak. Adott egy kormánypárt 2/3-dal, akik képtelenek rendet tartani, és egyenruhás bűnözésről harsognak, és adott egy kis párt, amelyik megnyeri a választást (értsd: polgármester lesz), és mindjárt stabilizálódik a helyzet, a cigányok dolgoznak, a lopások csökkennek, kezd biztonságossá válni a falu. Hát lehet ezt így is csinálni. És hiába mondja akárki, hogy a Jobbik rasszista, de ők úgy tettek rendet, hogy egy cigányt sem bántottak, vertek össze. Ez szép munka volt.
2011. okt. 26. 22:22
 23/40 Heckler ***** válasza:
100%

"Ha pedig vállalkozó vagy és vannak alkalmazottaid, akkor alkalmazol-e cigányt?"

A főnököm többször is alkalmazott cigányt, de aztán kirúgta őket, amikor elkezdtek eltünedezni a dolgok, és három nap kellett nekik, hogy elvégezzék ugyanazt, amit egy magyar egy nap alatt. Szerinted ki a hibás?

"A taníttatásodért a szüleid. A munkahelykeresésed már a taníttatásodból fakad."

A főiskolát magam fizettem, munkahelyet magamnak kerestem. Nekem kéne a cigányoknak munkahelyet keresni, vagy mit szeretnél?

"Hát akik masírozgatnak, azok mitől is félnek? Ugyanis azok ugyanolyan aggresszorok!"

Akkor a rendőrök is agresszorok, fegyverük van, egyenruhájuk, és rendet tartanak fent. Csakhogy a gyöngyöspatai helyzetet magasról lesz*rták, úgy tettek, mintha nem lenne baj. Borzalmas agresszió.

"Hidd el, hogy sokkal kevesebb gond lenne a cigányokkal, ha volna rendes, állandó munkájuk "

Én meg úgy emlékszem, hogy kaptak vetőmagot és csirkéket, a föld azóta is parlagon hever, az állatok megdöglöttek. Ne haragudj, de nem hiszem el.

2011. okt. 26. 22:30
 24/40 Sz1u ***** válasza:

Találtam egy cikket (tekintsetek el a forrástól):

[link]

Ez a rész nagyon megkapó és teljesen egyetértek vele:

"Senkivel sem szabad kivételezni, mindenki egyenlő. Így sikerült elérni, hogy a romák és a bolgárok ma már békében élnek együtt, pedig régen még volt étterem, ahová a romákat be sem engedték – mesélte. Mindez persze nem megy egyik napról a másikra, az elmúlt nyolc év munkája kellett hozzá, „a mondás szerint az angol gyepet is négyszáz évig kell öntözni és nyírni, hogy szép legyen”.

2011. okt. 26. 22:31
 25/40 Heckler ***** válasza:
63%

Nagyon sok megkapó dolog van még a cikkben, például:

"A bolgár romák közül közel félmillióan élnek telepeken, illegális építményekben."

Igen, mert rájuk nem vonatkozik a törvény. Mások illegális építményeit eldózerolják.

"majd földet osztott"

Igen, a cigányoknak a föld csak úgy jár.

"felújított romanegyedet"

Naja, én fizetem magamnak a felújításokat, a cigányoknak meg fizeti az önkormányzat.

Ez egy nagyon jó cikk, komolyan. Illegális telep, ingyen felújítások, ingyen földosztás, fantasztikus a béke! Így kell ezt.

2011. okt. 26. 22:43
 26/40 Sz1u ***** válasza:
16%

22:30 Heckler!

"A főnököm többször is alkalmazott cigányt, de aztán kirúgta őket, amikor elkezdtek eltünedezni a dolgok"

Te is tudod nagyon jól, hogy ez (sajnos) nem csak cigány "tulajdonság". Ami nincs lebetonozva...

"és három nap kellett nekik, hogy elvégezzék ugyanazt, amit egy magyar egy nap alatt."

...hmmm... egyszer volt cigány származású kollegám (kb. 25 éve), nem volt vele semmi gond.

"Szerinted ki a hibás?"

Ez nehéz kérdés. Aki csinálja az is, aki hagyja/látja/tud róla az is.

"A főiskolát magam fizettem, munkahelyet magamnak kerestem."

Tiszteletre méltó! De odáig el kellett jutnod valahogy.

"Nekem kéne a cigányoknak munkahelyet keresni, vagy mit szeretnél?"

Nem Neked kell munkát keresni nekik, de legalább ne gátold!

"Akkor a rendőrök is agresszorok, fegyverük van, egyenruhájuk, és rendet tartanak fent."

Igen! Ez a dolguk!

"Csakhogy a gyöngyöspatai helyzetet magasról lesz*rták, úgy tettek, mintha nem lenne baj. Borzalmas agresszió."

Azért mert nem engedték a "hazafiak" masírozgatását?

"Én meg úgy emlékszem, hogy kaptak vetőmagot és csirkéket, a föld azóta is parlagon hever, az állatok megdöglöttek."

Jól emlékszel, kaptak az akkori cinikus vezetőktől! Te tudnál valamit kezdeni a kezedbe nyomott hegedűvel (amihez nem értesz és nem is szeretnél)? Most viszont kaptak (talán számukra is elfogadható) munkát és úgy tűnik dolgoznak is!!!

2011. okt. 26. 22:45
 27/40 Sz1u ***** válasza:
21%

22:43 Heckler!

Az minden bizonnyal elkerülte a figyelmedet, hogy:

"A lakosság 25 százaléka roma, ezért az infrastruktúrára költhető pénz 25–30 százalékát arra a negyedre költöttem"

Szerinted ez így nem korrekt?

2011. okt. 26. 22:48
 28/40 Heckler ***** válasza:
100%

"De odáig el kellett jutnod valahogy."

Nahát akkor szólj a cigány haverjaidnak, hogy tíz kölyök helyett annyit vállaljanak, amennyit iskoláztatni tudnak, mert úgy nehéz elindulni melót keresni, vagy továbbtanulni, ha a gyerek olvasni sem tud.

"de legalább ne gátold!"

Na és szerinted mivel gátoltam? Lehet ezt egyáltalán gátolni?

"Igen! Ez a dolguk!"

Aztán látszik is az elmérgesedett helyzeten, hogy mennyire végezték jól a dolgukat.

"Azért mert nem engedték a "hazafiak" masírozgatását?"

Azért mert engedték a cigányterrort. A masírozgatás az, amitől most rend van. Nem én mondom, a gyöngyöspataiak mondják.

"Jól emlékszel, kaptak az akkori cinikus vezetőktől! Te tudnál valamit kezdeni a kezedbe nyomott hegedűvel (amihez nem értesz és nem is szeretnél)?"

B*szod egy vetőmagot elvetni nem nagy tudomány, de még ehhez is lusták voltak.

"és úgy tűnik dolgoznak is!"

Hát persze, mert különben nem jön a segély se, itt van a kutya elásva.

2011. okt. 26. 22:50
 29/40 Heckler ***** válasza:
100%

"Szerinted ez így nem korrekt?"

Szerinted a költségvetés 25%-át azok a putris cigányok adózták össze?

2011. okt. 26. 22:51
 30/40 Sz1u ***** válasza:
16%

22:50 Heckler!

"Nahát akkor szólj a cigány haverjaidnak, hogy tíz kölyök helyett annyit vállaljanak, amennyit iskoláztatni tudnak, mert úgy nehéz elindulni melót keresni, vagy továbbtanulni, ha a gyerek olvasni sem tud."

Nincsenek cigány haverjaim (gyerekkoromban volt). A sokgyermekes család nem cigány találmány. Ezelőtt mondjuk száz évvel ezelőtt a magyar családokban is nagy volt a népszaporulat. Személyes példám: apámék hatan, édesanyámék

öten voltak testvérek.

"Na és szerinted mivel gátoltam? Lehet ezt egyáltalán gátolni?"

A hozzá(juk)állásoddal!

"Aztán látszik is az elmérgesedett helyzeten, hogy mennyire végezték jól a dolgukat."

Ki(k) miatt is mérgesedett el a helyzet?

"A masírozgatás az, amitől most rend van."

Annál sokkal okosabbnak tartalak, hogy ne lásd, hogy ez csak ideig-óráig működik. A sarokbaszorított oroszlán kitörni készül...

"B*szod egy vetőmagot elvetni nem nagy tudomány, de még ehhez is lusták voltak."

Hmmm... én sem tudnám, pedig nem mondom magam lustának. De nem válaszoltál arra, hogy Te tudnál hegedülni?

"Hát persze, mert különben nem jön a segély se, itt van a kutya elásva."

Mi ezzel a gond? Egyébként - tudtommal - a segélyt nem pluszban kapják, hanem az elvégzett munkáért.

2011. okt. 26. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!