Van itt gyöngyöspatai vagy környékbeli ember, aki megerősíteni vagy cáfolni tudja a cikket?
"Érdekes módon a magyarok nem sírnak a munkahelyért"
De.
21:21 Heckler!
Azt lásd ebben a cikkben, hogy amíg van munkája a cigánynak, addig nem jár el lopni! Nem lehetne egy kicsit pozitívan hozzáállni?
Én egy kicsit korainak tartom a cikkben hurráoptimizmust!
21:42
"Tele vagyok optimizmussal."
Asszem' én is...
"Amikor már magának kéne keresni, vagy tenni érte valamit, saját magáért, na akkor vége szakad a tudománynak. Itt kezdődik a gond."
Nos, akkor nekünk (akik birtokában vagyunk a megoldás kulcsának, ellenben velük), akkor nincs felelősségünk a problémában? Tehát munkát adni nekik sokkal szerencsésebb, mint masírozgatni, vagy megfélemlíteni...stb...stb...
Nem, nincs felelősségünk a témában. Az én taníttatásomért és munkahelykeresésemért ki vállalta a felelősséget? Nem, ezt megoldottam magamnak, ahogy a normális emberek szokták. Nem érzem magam felelősnek azért, mert más erre nem hajlandó.
"mint masírozgatni, vagy megfélemlíteni."
Kevered a szezont a fazonnal, megfélemlítve itt azok vannak, akik egy antiszociális közegben próbálnak tisztességesen élni. Nem az agresszorok vannak megfélemlítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!