Miért szavaztál a fideszre?
Nekem elegem lett abból, hogy 8 év alatt heti szinten új balhék röppentek fel, úgy korrupciós ügyek, stb... (Ezért csukják le most őket sorra) Elegem lett a folyamatos (jogos) tüntetésekből, na meg a nem csináltunk semmit, elkúrtuk című szösszenetekből, és az mellette felvett irdatlan hitelből. Ezért szavaztam a FIDESZ-re. Na meg azért is, mert az előző ciklusban nekik köszönhetem, hogy továbbtanulhattam (anyagi szempontból), és most igencsak jól keresek.
DE! Teljesen igaz, hogy ők a kisebbik rossz, és sokan az MSZP ellen szavaztak. Lényegében én is, mert ha lett volna egy picit is hitelesebb, lelkesebb párt, akkor nem a FIDESZ-re szavaztam volna.
Én nem a fideszre szavaztam a lagutóbbi választáson, de előtte mindíg.
Vajon miért?
Mert olyan érzést keltett az emberekben hogy ők mások lesznek, és tudják pontosan mit is kell csinálni.
Gyakorlatilag mindenkit becsaptak, csak sokaknak adtak valamit "megvették" sokak meg nem mernek szembenézni még a ténnyel. Persze ez lazúl felfelé, hisz akiket megvettek már azok se járnak annyira jól a fidesszel, akik meg nem kaptak semmi azok főleg. Morzsolódik a fidesz!
14:11
Tökéletesen igaz, ráadásul most azt viszik véghez, aki ellen ellenzékben nagyon károgtak (megszorítások, keleti szél, gazdagok kormánya, stb.)
Az ellenállásuk és aknamunkájuk talmi volt, semmi alternatívájuk nincs.
Én nem mentem el szavazni!
Ez egy kicsit olyan mint a vásárlás.
Krumplistésztát akarsz enni. Elmész a zöldségeshez, de csak rohadt krumpli van. Te veszel?
"A különbség az, hogy itt kapsz krumplit, ha kell, ha nem..."
Ez igaz! De ha senki nem választana rohadt krumplit, csak kerítenének valahonnan frisset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!