Mi lenne a véleményed, ha Budapesten veg (etari) an pride vonulás lenne?
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:55
Megértem, hogy miért gondolkodsz így, de a statisztikák nem arra mutatnak, hogy ez lenne a tendencia. Könnyen megeshet, hogy arányaiban is több a nem vegetáriánus gyermekek esetében a hasonló probléma, de számában egész biztosan több.
Szerintem egy ilyen "veg (etari) an pride" vonulással pont az ellenkezőjét érnétek el annak, amit szeretnétek. Teljesen felesleges kitenni magatokat ennek.
Amíg nem teszed "közüggyé" a vegetáriánus életmódodat, addig nem hiszem, hogy bárki is zaklatna.
Ha valaki megkínál akármilyen húskészítménnyel, nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy köszönöm nem vagyok éhes, vagy most nem kívánom...stb... Máris nem tennéd ki magad semmilyen inzultusnak. Annyira, de annyira magánügy a vegetáriánusságod, mintha pl. "más" lennél... Nem kell azt nagydobra verni!
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:51
Már bocsánat, de én nem fogom titokban tartani, hogy vegetáriánus vagyok, és jogom van ehhez! Nem is értem, hogy ezt hogy képzeled...
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:03
Én nem szoktam senkit kioktatni, nem is szoktam a vegetarianizmusról beszélni, kivéve természetesen ha kérdeznek. Nem kerülöm a témát, de nem is hozom soha szóba. Mégis sokan a fejemhez vágják, hogy zaklatom őket ezzel.
20:58 Kérdező!
"én nem fogom titokban tartani, hogy vegetáriánus vagyok"
Mert kinek mi köze hozzá? Miért kell azt reklámozni?
Vegetáriánus létedre Te hogy vélekedsz a fényevőkről?
Tudod, a dolog már ott hibádzik, hogy ti át akartok nevelni embereket, mert szerintetek az a helyes, ezért akarsz felvonulást, hogy tájékozódjanak, hogy áttérjenek.
Ez meg az én személyi jogaimat sérti, hogy alsóbbrendűnek tartasz, mert emberi módra táplálkozom (ezen vitatkozhatsz, attól függetlenül rengeteg hús emésztésére való enzimünk van. Ez tény.)
És igen, az emberek azért b@sztatnak vele, mert kikéred magadnak. Annyit mondanál, hogy nem kérsz, és kész. Tőlem még sohasem kérdezte meg senki, hogy vegetáriánus vagyok-e. Azt sem, hogy nem... Egyszerűen máshol nem eszek, és kész. Megkérdik, mondom, hogy nem.
Ezen csak a vegák tudnak ragozni mindent tovább, míg végül kihozzák, hogy személyes sértés legyen belőle.
Ugyanez, mint a melegekkel. Velük se foglalkozna a kutya se (elvakult idiótákat kivéve, de őket nem veszem emberszámba). De nekik pattogni kell, felvonulni, extra jogokat kérni. Milyen alapon?
Te mégis miért kérsz felhívást arra, ami TERMÉSZETELLENES? Mert az, hiába hangoztatod, hogy ez a normális. Az ember mindenevő, így épülünk fel, így alakultunk ki. Ha nem lenne a globális szállítás, akkor te a magyar zöldségeken olyan fehérjehiányban meghalnál, mint a szél. Van egy ilyen hozzáállásod, oké. De hagyjál már minket ki belőle, a felvonulásoddal, minden egyebeddel együtt. Aki vega akar lenni, úgyis rájön.
De engem nem érdekel az evési hóbortod. Én sem zaklatlak a szexuális életemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!