Mi lenne a véleményed, ha Budapesten veg (etari) an pride vonulás lenne?
Nem kell ezt ennyire komolyan venni. Azért tüntet, mert joga van.
Ne zavarjon vele senkit, és ennyi.
Bár kétlem, hogy tíz ember nagy zűrzavart fog csinálni. Az emberek 99%-a észre sem vesz majd, vagy azt hiszik, hogy pl. esküvő van...
Amúgy a vegetáriánusokat mivel lehet megdobálni?
Gondolom a tojás itt nem jöhet szóba.
Esetleg krumpli, retek, paradicsom, alma? Lehet konzervvel is, mint a kukorica, bab, vagy zöldborsó konzerv? :)
Gondolom humorizálni próbálsz, de elvileg semmivel nem lehetne megdobálni. (A Steve-ballmeres ügy óta büntetendő).
Gyakorlatilag meg bármivel. Engem már dobtak meg szalámival.
*Steve Ballmeres
(máshogy akartam ezt a mondatot megfogalmazni :) )
Hogy a fenébe lehet valakit hátrányosan megkülönböztetni táplálkozással? O.o
Ezt egyszerűen nem értem meg. Komolyan már kezdek azon gondolkozni, hogy nekem is kell valami, mert már mindenki meg van különböztetve, én meg élem az egyszerű, hétköznapi életemet... Semmi különlegesség, semmi perverzió, semmi különleges dolog... Rémisztő.
Szerintem az emberek nagy részét nem foglalkoztatja, hogy mit eszel. Az elveidet hirdetni meg máshogy is lehet.
Bár ez Magyarország, lehet jönne pár szittya betyár, és disznóvágást tartanának előttetek :(
Nem ér titeket megkülönböztetés, nem vagytok társadalmilag rombolók, akik mindenáron be akarják magyarázni az embereknek, hogy normálisak vagytok, akkor minek akarnátok vonulni?
Ti nem esztek húst, jó, ez a ti dolgotok. Ha v.kit érdekelni fog ez az életforma, majd átáll rá magától.
De ezért felesleges fennakadást okozni a közlekedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!