Hogyan kerülhetné el ma Mo. -n egy liberális értékeket valló politikai szerveződés, hogy SZDSZ-utódnak bélyegezzék?
Kérdező, sajnos Magyarországon ma ez a helyzet, és egy ideig még ez is lesz. Egy idő után majd megunják az emberek. A világ egyre liberálisabb,ami bizony nálunk is érezhető lesz.
Szerintem a legtöbbet azzal teszünk az "SZDSZ-bélyeg" ellen, ha leszarjuk.
Mivel liberálisnak tartom magam, gyakran lezsidóznak, lehazaárulóznak, leb*ziznak, drogosnak neveznek, de főleg "eszdéeszesnek".
Pedig keresztény vagyok, heteró, nem szoktam drogozni, és hazaárulónak sem tartom magam. Az szdsz-t meg utálom.
Akkor meg ki a f*szt érdekel, hogy mit ugatnak?
Ebből még előnyt is lehet kovácsolni, hiszen ezeknek az embereknek az arroganciája, tudatlansága miatt lesz könnyű dolga a liberalizmusnak.
ma 22:37
Kicsit félreérted a toleranciát.
Egyébként az igaz, hogy az eszdéeszesek iszonyúan arrogánsak is voltak, és az eszdéeszes jelzőt gyakran kiérdemli bárki, aki liberálisként arrogánskodik. De mindettől egy kicsit sem lesz védhető a Jobbik.
21:56
"Ebből még előnyt is lehet kovácsolni, hiszen ezeknek az embereknek az arroganciája, tudatlansága miatt lesz könnyű dolga a liberalizmusnak."
Milyen az, amikor valakik tudatlansága miatt "könnyű dolga van a liberalizmusnak"? A liberalizmus valami kém, amely besettenkedik, mert az ellenfelei tudatlanok? Ne tápláld már a szélsőjobbosok összeesküvéselméleteit, így is eleget harcolok itt ellenük :))))
23:16- a tudatlanságot nem úgy értettem, hanem egy bizonyos fokú politikai műveletlenséget. Nem azt állítom, hogy minden szélsőjobbos műveletlen, de aki ilyen "eszdéeszes zsidaj vagy" hülyeségeket ír- ott azért gyanús a dolog.
A mondatom többi részét pedig úgy kell érteni, hogy a szélsőjobbosoknak egy örök érve az "úgyis". Azt gondolják, hogy csak ők nyerhetnek, mivel a liberalizmus "úgyis" bedől. Egyszer "úgyis" minden ember őket fogja támogatni. Egyszer "úgyis" világforradalom lesz.
Alapjában véve abból indulnak ki, hogy minden automatikusan fog történni. Ha egy pillanatnyi rést látnak a liberalizmuson, akkor jön a "már alakul" duma, de ha látnak 100 olyat, ami az ellenkezőjét mutatja, akkor reménykednek tovább.
Amíg ebben az álomvilágban élnek, addig nem sok vizet zavarnak.
ezt nem neked kell elkerülni. Ez a politikai hozzánemértés. Liberális? óóó az akkor szdszes vóót.. az nem jóó...
- te , mijaza liberális?
- nemtom, de rossz..
nemkell foglalkozni a megbélyegzésekkel, énis viszonylag liberalista vagyok, én is voltam már mszpfan,gyurcsányfan, antimagyar - még kérdést is írtakki rólam, máig büszke vagyok rá -, zsidó, cigány,kommunista, szdszes... De ezeket a jelzőket akik hasnzálták szinte egyiket se tudnák megmagyarázni.
23:01
Fordítva is működik ez. Szerinted hány szdsz-es tudta, eszik-e vagy isszák a liberalizmust?
Az SZDSZ egy életérzést árult, ahogy egyébként minden párt ezt csinálja. Az ideológiák bonyik a XXI. század emberének, akinek a figyelmét csak egy 30 másodperces soundbite erejéig lehet lekötni :)))))
Persze, nem állítom hogy csak az egyik oldal a "hülye"..
pl akik használják itt gyikon a náci, fasiszta szavakat, felük nem tudja mit jelent... másik fele meg kb keveri a kettőt..
De attól függetlenül azt hogy valaki liberalista nem kéne összemosni azzal hogy SZDSZes, és azt hogy valaki baloldali nem kéne összemosni azzal hogy egyből MSZP-s... mert közel sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!