A Fidesz ha tudta 2010-ben, hogy ekkora bajban van az ország, üres a kassza ás látta a világgazdasági válságot, akkor miért akar (t) kormányozni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 21:01
11/21 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz csak nagyban, mint mikor látod hogy valaki bénázik valamivel vagy csak simán másképp csinálja, mint te és akkor úgy vagy vele, hogy add már ide, majd én megcsinálom úgy lesz jó. Aztán meg vagy sikerül vagy nem.
Ez a hatalomvágy meg ilyenek. Most komolyan, ez a legprimitívebb összeesküvés a világon.
13/21 anonim válasza:
Szerintem 74 % nagyon igazad van. Az elméleted nagyon találkozik az enyémmel u.is ideológizáltam egyszer 45 utáni helyzet alakulását társadalmi /párt/ szerveződés és a cselekvés elvén,amikor is ahányan voltak annyi fele húztak és valakinek el kellett kezdeni. Ha sántít a hasonlat elnézést kérek.
15/21 anonim válasza:
"hogy rendet tegyen". Nagyon újszerű ez a rendbetétel és sokunknál megkérdőjeleződik a szakszerű hozzáállás. Ha viszont szó szerint veszem a rendbetételt, akkor eszembe jut egy ősrégi dakota közmondás , hogy PANDURBÓL LESZ A LEGJOBB CSENDŐR. Hátha az 5 évvel ezelőtti tömeges "megmozdulására" gondolok, amikor is OV vezért -számítva a várt hatástól tervezetten páncélautóval szállitották el arról az ominózusos gyűlésről. Ma már ettől nem kell félni, hiszen az akkori felbujtók hatalmon vannak a többi párt pedig vagy jóllakott vagy túlságosan törvénytisztelők, nem ugy mint egyesek, akik a parlament elől elhordták a kordont anno. Tehát ennyit a rendbetételről.
16/21 anonim válasza:
Utolsó, nem kötekedésből, de elég érthetetlen, hogy ezt most komolyan így szántad, hogy pandurból csendőr? Nem arra gondoltál, hyog rablóból pandur? Bocs, lehet én vagyok a retardált és nem fogom fel a dolgot, de nem látom értelmét annak, hogy pandurból csendőr..
17/21 anonim válasza:
Persze és teljes mértékben igazad van ,tehát elírás történt,
18/21 anonim válasza:
Oké. Csak néha ilyenkor nem vagyok biztos benne, hogy valaki direkt szánja-e és esetleg olyan irónia, amit nem értek, vagy csak elgépeli.
19/21 anonim válasza:
MERT TUDJA HOGY AZ MSZP-ÉS SÖPREDÉKBÖL MÁR MINDENKINEK ELÉG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!