Melyik a kedvenc nemzeti érzelmű zenekarod?
Adhatnék, de akinek ez zene, annak felesleges.
Nemzeti rock? Még mit nem! Nemzeti rock néven, egy elmebeteg rasszista állat üvöltözik? És ez zene? Aha...gondolom az ilyen fogyatékosoknak a Hair nem mond semmit...vagy neki Hendrix csak nigger mi?
Az egész egy baromság. Ez a műfaj nem arról kéne szólljon, hogy rasszizmus, illetve Triannont vissza...ez nem nemzeti rock...ez egy FOS!
Pedig van magyar nemzeti érzelmű zene, de ugyanmár elmenni egy operába, és magyar rock operát hallgatni? Hogy csinálnátok ti olyat?
Jaj, Dantes, a Dalriada pl. egyszerűen magyar Folk Metál, a Kerecsensólyom pogány (nincs Trianon meg hasonlók), a Virrasztók meg megér egy próbát.
Egyiknek sincs politikai mondanivalója.
A rock opera az egy dolog, én is meghallgatok néha egyet kettőt, de én együttest kérdeztem. Hendrix meg nem tudom hogy jön ide. Ennyi erővel mondhatná valaki, hogy mi az a nemzeti rock? Mamám főzi a legjobb húslevest.
Én nemzeti érzelmű zenekarokról kérdeztem és nem azt, hogy kit tartotok a legjobb gitárosnak. Kiváncsi voltam, hogy melyek a legkedveltebb magyar nemzeti érzelmű zenekarok ez akkora nagy probléma?
„Nemzeti rock néven, egy elmebeteg rasszista állat üvöltözik?”
Látom képben vagy. Nem a Divízió 88-ról beszéltünk, az más műfaj.
Bár ha nálad a nemzeti érzelem elmebetegséggel, rasszizmussal, üvöltözéssel azonosítható, akkor szánlak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!