Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ifjaink vagy megölik az...

Az ifjaink vagy megölik az országot, vagy rendbeteszik?

Figyelt kérdés

A kérdés lényege, hogy túlvan az ország a rendszerválltás utáni első generáció válltáson is.

A mai 20 on évük elejét taposó ifjaink már messze nem abba a felfogásba "raboskodnak" mint sok ember akik a rendszerválltást már felnőttként élték meg.

Az az, egy sokkal szabadabb és kozmopolitább felfogással rendelkeznek, ami párosul "az én nem vagyok rosszabb egy Ny-Eu s embernél sem" felfogással!

Ez kb annyit jelent hogy a "most még bírjuk ki, aztán jobb lesz" szlogeneken nem hatódnak meg.

És vagy elmennek a jobb életkörülmények és a kecsegtetőbb jövő érthető igényének megvalósítása érdeklben, vagy kishazánk vesz teljes fordulatot, és kezd élhetőbbé alakúlni.

" Nem barátom, nem a selejtje megy el, hanem akikben ambíció van. Nem barátom, miért is jönne haza? "

Még mielőtt a magukat álltató emberek beszólnának!

2011. okt. 23. 14:46
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

""Mennél több korcs hasít ki annál jobb az életszínvonal

Ugye hogy nem érted kis korcs-ojám!

Nem azok mennek el, akiket kielégít a szoc segély, hanem akik haladni,fejlődni szeretnének és ezért tenni is hajlandóak.

Kapizsgálod?

2011. okt. 23. 15:32
 12/33 anonim ***** válasza:
Ja hát akkor jobbliberális vagyok... Ebben látok relációt sajnálom. Magyarország pont azért áll így, mert baloldali értékek inkább azt diktálták, hogy mindenki legyen proli, mint társadalmi piramis legyen. Bejött?!
2011. okt. 23. 15:36
 13/33 A kérdező kommentje:

""Ebben a kérdésben sajnos vagy önző az ember, vagy elfogadja a helyzetet és próbálja a legjobbat kihozni belőle.

Ez most egy "redoxi" elmélet az önzőséggel kapcsolatban!

Ki az önző?

Ha van egy gyereked és elmenne, mert van esélye sokkal jobban élni. Megkérdezi hogy neked mi a véleményed, akkor te mit javasolsz? Ha azt javaslod akkor te vagy az önző, hiszen a te nyugger életed segíti. Ha le akkar koccolni meg ő, mert nem segít rajtad aki felnevelte?

A gyakorlat nem ennyire filozófikus.

Elmennek ha nem válltonak jelentősen a dolgok.

Az adósság csökkentés egy sok éves projekt, de hiábavaló.

Hiszen sokkal hamarabb hal meg a reálgazdaságunk stb stb.

2011. okt. 23. 15:37
 14/33 anonim ***** válasza:
43%

"Ki is a proli?

Jahh akik manuálisan dolgoznak?

Kiscsillagszóró, azokra épűl nyugaton a fogyasztói társadalom"

A proli importcuccokon él jórészt. Samsung TV használt suzuki szlovák tej...

2011. okt. 23. 15:38
 15/33 anonim ***** válasza:

"Az az, egy sokkal szabadabb és kozmopolitább felfogással rendelkeznek, ami párosul "az én nem vagyok rosszabb egy Ny-Eu s embernél sem" felfogással!"

Jó lenne, ha így lenne, de sajnos az idősebbek (a mi generációnk) komcsi tagjai még mindig igyekeznek beléjük verni, hogy szégyelljék magukat és tartsák alacsonyabb rendűnek magukat a nyugatiaknál, meg gyűlöljék az országukat.

2011. okt. 23. 15:41
 16/33 anonim ***** válasza:
61%

""Az az, egy sokkal szabadabb és kozmopolitább felfogással rendelkeznek, ami párosul "az én nem vagyok rosszabb egy Ny-Eu s embernél sem" felfogással!"

Azért ez nem így van! Volt szerencsém megfigyelni, hogy a magyar ember akkor dolgozik igazán, ha állnak felette, németeknél csak kimondod, hogy arebeiten és dolgoznak.

2011. okt. 23. 15:45
 17/33 A kérdező kommentje:

"""Ki is a proli?

Jahh akik manuálisan dolgoznak?

Kiscsillagszóró, azokra épűl nyugaton a fogyasztói társadalom"

A proli importcuccokon él jórészt. Samsung TV használt suzuki szlovák tej...

Szerinted egy Q7 es árából mennyi szlovák tej tellik ki?

Vagy egy Karibi útból?

Most gondolkozz azon hogy min könnyebb változtatni?

Hogy magyar legyen a Q7, és ne importot vásároljon, vagy hogy a tej legyen magyar?

Gondolkozz tovább!

2011. okt. 23. 15:46
 18/33 A kérdező kommentje:

""Ja hát akkor jobbliberális vagyok... Ebben látok relációt sajnálom. Magyarország pont azért áll így, mert baloldali értékek inkább azt diktálták, hogy mindenki legyen proli, mint társadalmi piramis legyen. Bejött?!

Lehetsz, semmi bajom veled.

Csak ha megölöd azokat akikből élhetsz, akkor magad alatt vágod a fát. Az az, lehet mindent a felsőközépnek adni, amíg van mit! De ha elkezdenek kimenni az emberek vagy nem folynak be az alacsony jövedelmek miatt az adók, akkor szerinted kit fog, akár a st Orbánod is szana és szét adóztatni?

Ne gondolkodj, mert a pénz ebben a képességben nem segít!

TÉGED!!!!!!!!!

2011. okt. 23. 15:51
 19/33 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti a történelem megmondja erre is a megfelelőt.

Amikor a 14. században jelentősen megcsappant Európa lakossága a fekete halál miatt, és mivel ez főleg a pórnépet sújtotta, kénytelen volt a gazdag a szegényt jobban megfizetni, így luxus árút is tudtak termelni(pl fűszereket), így alakult ki a középosztály.

Szóval ha itt magam alatt vágom a fát az kifejezetten jó a szegényeknek.

2011. okt. 23. 15:58
 20/33 anonim ***** válasza:
És akár tetszik akár nem, ez már lejátszódott nyugaton, meg is látszik az ottani béreken!
2011. okt. 23. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!