Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Október 23-án lesz balhé...

Október 23-án lesz balhé Budapesten?

Figyelt kérdés
Olyasmi,vagy még nagyobb mint 2006-ban?Vagy semilyen?
2011. okt. 21. 20:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ja persze, nem volt semmi rendbontás, csak virágot szedtetek, erre indokolatlanul rajtatok ütöttek a rendőrök, mert nekik az a szórakozásuk. MTV székház is ezt bizonyítja. Én nem voltam ott de elismerem hogy nem mindenki bontott rendet, biztosan így van. Csak miután pár100 ember viselkedése indokolltá tette a kemény fellépést nem kell csodálkozni. Én nem röhögtem, egyszerüen csak el voltam hűlve milyen jól csinálja a feszültséget Orbán. Azt hiszitek az öszödi beszéd olyan nagy durranás volt, pedig csak egy jól megtervezett akciósorozat része volt, csak nem számoltak azzal előre hogy az ilyen lépések elősegítik egy szélsőjobboldali párt létrejöttét és megerősödését.

egyébként teljesen mindegy hogy hol milyen tüntetés van vagy nincs, a média úgy szinez mindent ahogy jónak látja.

Volt tüntetés és amennyit mutattak belőle meg is lett magyarázva, a fidesz szerint az előző 8év ellen tüntettek.

2011. nov. 1. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!